Wow Cup

WOW cup
16 Produkt(er)

WOW cup - spildfri drikkekop til børn og voksne

WOW CUP er en spildfri kop, der kan benyttes af børn fra 6 måneder og op uden nogen form for spild. WOW Cup har patent på den særlige ventilløsning i låget, som betyder at koppen er tæt, bortset fra når du drikker af den. Dette revolutionerende produkt har vundet et utal af priser rundt om i verden.

WOW CUP® leverer højeste kvalitet inden for området, og en lang række modeller til både børn og voksne: WOW CUP Baby, WOW CUP Kids, WOW CUP MINI ™ og nu også den nye WOW GEAR® 360 Sportsflaske.

Den prisvindende WOW GEAR 360° drikkeventil er helt unik og sikrer langt bedre kvalitet end andre 360°-drikkesystemer på markedet. Den gør det lettere at drikke, forebygger udslip og med sin lette montering og rengøring, er den meget nem at bruge. WOW CUPS 360° ventil er en af de bedste membranventil teknologier på markedet. Ventilen har ingen skjulte områder hvor der kan sætte sig rester og snavs. Hvert område af bæger- og ventilsystemet er 100% tilgængeligt til rengøring og går problemfrit i opvaskemaskinen.

Fakta om WOW koppen:

  • Nem rengøring - Ingen skjulte områder at samle rester og snavs
  • Hurtig og nem montering og demontering
  • Ingen spild
  • Let at drikke af

WOW GEARs produkter er lavet af de bedste kvalitetsmaterialer, der er til rådighed på markedet. Deres produktionskvalitet og produktsikkerhedsstandarder, er implementeret således at produkterne opfylder og overstiger globale sikkerhedsstandarder for fødevare sikrede produkter til babyer, børn og voksne. WOW GEARs mål er at levere sikre og innovative produkter til børn og voksne over hele verden. WOW GEAR ® er forpligtet til at opretholde strenge standarder for sikkerhed, giftfri materialer, kvalitet og udførelse.

I 2012 var WOW GEAR banebrydende, da de introducerede deres innovative 360° WOW CUP® til forældre og børn rundt omkring i verden. Med de mange millioner WOW CUP's, der sælges i mere end 50 lande, er den prisbelønnede WOW CUP® blevet forældrenes foretrukne kop til deres babyer og børn.”

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.