Vitility

Læs mere om de smarte og praktiske hjælpemidler fra Vitility her!

116 Produkt(er)

Hvad er Vitility?

Vitility er en hollandsk virksomhed, der i over 40 år har udviklet og produceret et bredt udvalg af hjælpemidler, som er med til at gøre hverdagens opgaver nemmere for dig. Vitility udvikler praktiske hjælpemidler, der hjælper forbrugerne i almindelige hverdagssituationer på trods af forskellige udfordringer. Vitility har en mission om at øge livskvaliteten hos forbrugere med forskellig grad af funktionsnedsættelse og gøre dem mere selvstændige i alle hverdagens aktiviteter.

De smarte hjælpemidler fra Vitility

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af de smarte hjælpemidler fra Vitility. Vi har hjælpemidler til alle personer med forskellig grad af funktionsnedsættelse - til alt fra en brækket arm eller fod og til mere langvarige og permanente mén. Hos Med24.dk har vi hjælpemidler fra Vitility inden for kategorierne; køkkenredskaber og service, toilet og bad, påklædning, bevægelse, soveværelset samt fritid. Udvalget af Vitilitys produkter hos Med24.dk består bl.a. af:

  • Vitility taburet til brusebad
  • Vitility påklædningsstav
  • Vitility strømpepåtager
  • Vitility badecover – hel arm
  • Vitility ergonomisk brødkniv

Køb de praktiske hjælpemidler fra Vitility nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de smarte produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.