Vita Liberata

Med selvbrunerprodukterne fra Vita Liberata slår du to fluer med ét smæk – du opnår en naturlig, solbrun glød, samtidig med at din hud efterlades fugtet, næret og velplejet. Er du nysgerrig på Vita Liberatas historie, sortiment og videnskab? Læs mere om de veganske og økologiske selvbrunerprodukter lige her!

25 Produkt(er)

Vita Liberata – luksuriøs og økologisk selvbruner

Er du på jagt efter en selvbruner, der gradvist opbygger en lækker, solbrun sommerglød efter hver påføring, eller vil du blot ensarte din hudtone og dække ujævnheder? Uanset formålet kan Vita Liberatas selvbrunerprodukter hjælpe med at indfri dine drømme om en lækker, solbrun glød!

Vita Liberata er den førende ekspert indenfor luksuriøs og økologisk selvbruner, makeup og spraytanning og er bygget på filosofien: naturlige produkter giver naturlige resultater! Denne filosofi kommer netop til udtryk gennem Vita Liberatas brede vifte af selvbrunerprodukter, der efterlader huden naturligt solbrun helt uden striber, pletter eller ujævnheder. Alle Vita Liberatas produkter er formuleret med det unikke moisture-lockTM, som binder fugten til huden i op til 72 timer. Med Vita Liberata selvbruner er det derfor ikke nødvendigt at fugte hele kroppen med bodylotion inden brug, som normalt anbefales med almindelig selvbruner, da formularen er fugtgivende i sig selv.

Videnskaben bag Vita Liberata:

Har du også undret dig over, hvordan selvbruner kan forvandle den blegeste vinterhud til en lækker, solbrun kulør på blot få timer? Selvom man næsten skulle tro, at der må være sket et mirakel; så kan farvens udvikling forklares med videnskaben:

Den aktive mirakelingrediens i Vita Liberata selvbruner er DHA (dihydroxyacetone), som reagerer på aminosyrerne i proteinet i den døde hudcelle i overhuden. Netop denne reaktion giver en variation af brune og gyldne nuancer i cellen, som er dét, der giver udtrykket af den smukke sommerglød.


Ingredienser i Vita Liberata selvbruner:

Vita Liberatas selvbrunerprodukter er beriget med økologiske, veganske ingredienser, som er udviklet på den mest bæredygtige måde som muligt – på dén måde er der altså både taget hensyn til din krop og til vores planet. De fleste selvbrunerprodukter fra Vita Liberata, som du finder i Med24’s sortiment, indeholder aloe vera, shea smør og andre blødgørende ingredienser, som netop er derfor, at Vita Liberata skiller sig ud; du får ikke kun fingre i fordelene ved den ydre, gyldne kulør, men også pleje og næring af huden!


Hvor lang tid holder selvbruner?

Holdbarheden af farven afhænger hovedsageligt af din livsstil; hvis du bader meget og dyrker sport, vil farven holde i kortere tid, og hvis du sørger for at pleje huden med bodylotion og undgå slid, vil farven holde i længere tid.

Vita Liberata selvbrunerprodukter

Vita Liberatas effektive og plejende sortiment af produkter dækker over alt fra de traditionelle selvbrunertyper som tanning lotion, tanning mousse og tanning mist til de nyere og mere innovative Vita Liberata Beauty Blur og Vita Liberata Body Blur, som fungerer som en slags foundation, der effektivt dækker uønskede pletter, ujævnheder og rødme i ansigtet.

Produktviften strækker sig fra farven Lighter Light til Dark, så du kan finde netop dén variant, som passer dit behov og hudfarve. Vita Liberatas sortiment inkluderer bl.a. selvbrunerprodukterne:


Vita Liberata Beauty Blur

Den populære beauty Blur fra Vita Liberata er en concealer, foundation og primer i ét produkt, der dækker diverse ujævnheder, pletter og rødme i ansigtet. Derudover efterlades huden med en smuk, naturlig sommerglød

Vita Liberata Body Blur

Ligesom Vita Liberata beauty blur, slår du med deres body blur to fluer med ét smæk – du ensarter din hudtone og dækker diverse pletter samtidig med, at kroppen efterlades med en smuk, solbrun glød! Produktet er desuden let at arbejde med, trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke.

Vita Liberata Heavenly Elixir

Med Vita Liberata Heavenly Tanning Elixir får du en selvbruner, der modsat andre selvbrunerprodukter på markedet giver en glød allerede kort efter påføring. Herfra fortsætter farven med at udvikle sig til en dybere glød i tre dage – og holder i helt op til 10!


Uanset om du ønsker en selvbrunerlotion, der gradvist kan opbygges og giver god kontrol, eller om du er mere til den traditionelle selvbrunerskum, der giver en dyb kulør efter nogle timer, kan du finde dit næste selvbrunerprodukt i Med 24.dk’s sortiment – lige gyldigt ønske og behov, kan Vita Liberata indfri dine drømme om en naturlig, solbrun glød.


Køb de økologiske, veganske og ikke mindst effektive selvbrunerprodukter hos Med24.dk. Vi har hurtig, nem levering og tilbyder dig altid god rådgivning.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.