Verso


Læs mere om Verso Skincare lige her!

20 Produkt(er)

Historien bag Verso Skincare

Verso er beliggende i det centrale Stockholm tæt på universitetet, hvilket betyder, de er beliggende i et videnskabeligt forskningsmiljø, der har været helt afgørende for Versos tilgang til produktudvikling. Verso Skincare blev grundlagt i 2013 med en ambition om at lave effektiv hudpleje, der gør din hudplejerutine mere simpel, men uden at gå på kompromis med hverken kvalitet og funktionalitet. Verso ønsker at kombinere en sund hudplejerutine med en travl og moderne livsstil ved at tilbyde produkter, der uden besvær leverer en effektiv ydeevne, samtidig med de er nemme og hurtige at anvende.

Navnet Verso er latin og betyder ‘reverse’ eller på dansk ‘baglæns’. Dette passer perfekt ind i Versos univers af produkter, hvor de ønsker at skrue tiden tilbage på hudens aldringstegn. Verso er inspireret af simpel, funktionel og naturlig skønhed og hudpleje, som er nem at anvende for alle hudtyper.

Simpel og effektiv hudpleje

Med et stort fokus på forskning udvikler Verso produkter med udgangspunkt i høj kvalitet og et lavt antal ingredienser. Alle ingredienserne er nøje udvalgt, og Verso går ikke på kompromis og snyder ingen genveje, når det kommer til udviklingen af deres hudplejeprodukter. Kun ingredienser af høj kvalitet og med dokumenteret effekt finder vej til deres hudpleje. Verso-serien er derfor også skånsom mod selv sart hud og kan bruges til hverdagsbrug.

Verso Skincare har gjort det nemt at få alle de hudplejeprodukter, som sin hud har brug for. Med nogle simple trin kan du selv vælge til og fra, så du kan skabe en hudplejerutine specielt til dig. Verso-serien består af ni trin, som på alle produkter er markeret med et nummer. De ni trin består af:


Trin 1: Rens

Det første trin er din renserutine, som er vigtig for at holde huden sund og ren. I dette step kan du vælge mellem forskellige renseprodukter f.eks. Verso Acne Deep Cleanse, peeling eller renselotion. Det er vigtigt at rense sin hud for at fjerne makeup og snavs, der sætter sig på huden i løbet af dagen.


Trin 2: Dagcreme

Versos andet trin består af dagcreme. Her kan du væge mellem to forskellige – enten Verso Day Cream SPF 30, som er en beskyttende dagcreme med solbeskyttelse eller Verso Daily Glow, der er en alt-i-en dagcreme.


Trin 3: Natcreme

Verso har også udviklet to forskellige natcremer. Verso Night Cream er god til de fleste hudtyper og kan bruges på både kombineret, tør, moden og følsom hud. Verso Nourishing Cream indeholder niacinamid, som tilfører intensiv pleje og næring til huden.


Trin 4: Fugtbooster

Trin 4 består af et Verso Serum, som tilfører intensiv fugt til huden og hjælper med at genoprette og beskytte huden. Du kan bl.a. vælge Verso Hydration Serum, som er et fugtgivende serum, der afbalancerer huden. Verso Super Facial Serum er mere rig og cremet i konsistensen, mens Verso Super C Serum er spækket med vitamin C, som efterlader huden glat og strålende.


Trin 5: Øjenpleje

Det næste trin består af øjencreme eller –serum. Vælg mellem Verso Eye Cream eller Verso Super Eye Serum. Øjencremen er udviklet specielt til det sarte og tørre område omkring øjnene, mens øjenserummet er mere let i konsistensen og hjælper mod hævelser, mørke rander og ujævn hudtone.


Trin 6: Ekstra pleje

Verso Skincare step 6 består af deres Dark Spot Fix, som kan være med til at reducere synligheden af mørke pletter og hyperpigmenteringer, mens deres Clarifying Gel lindrer ubalanceret hud.


Trin 7: Olie

Trin 7 består af deres Super Elexir ansigtsolie, der hjælper med at mindske pigmentering i huden. Ansigtsolien kombinerer både A-vitamin og Niacinamid til effektiv pleje af huden.


Trin 8: Maske

Her finder du to forskellige masker til både hele ansigtet og øjnene. Verso Nourishing Mask er særlig god til tør hud og efterlader huden strålende og glødende efter brug.


Trin 9: Læbepleje

Sidste step er pleje til læberne. Her finder du et læbeserum med anti-age effekt, der reducerer tegn på aldring omkring læberne.

Hvad er Retinol 8?

Mange af hudplejeprodukterne fra Verso Skincare er lavet med det unikke vitamin A-kompleks Retinol 8, som er otte gange så effektivt som traditionel retinol. Samtidig er Retinol 8 kun halvt så irriterende på huden og reducerer synligt aldringstegn. Det betyder også, at Verso kan bruges af personer, der tidligere ikke kunne bruge Retinol på grund af hudirritation. Retinol 8 hjælper også med at aktivere og stimulere hudens naturlige kollagenproduktion.


Køb lækkert hudpleje fra Verso Skincare hos Med24.dk. Køb allerede nu med hurtig levering, så de skønne plejeprodukter hurtigt kan nå frem til dig!

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.