Velzina

2 Produkt(er)

Velzina med perikon

Velzina har været på markedet siden 1992, og er et naturlægemiddel, der anvendes ved nedtrykthed, modløshed og tristhed. Produktet er baseret på standardiseret ekstrakt fra lægeplanten prikbladet perikon (Hypericum perforatum). Standardiseret betyder, at du får den samme mængde aktive stof dagligt, og dermed også den samme virkning.
Prikbladet perikon vokser vildt i naturen. Den kendetegnes ved sine smukke, duftende gule blomster og bliver også kaldet for Johannesurt på grund af den røde farve, som fremkommer, når man gnider blomsten mellem fingrene.
Prikbladet perikon har traditionelt været brugt til at fremstille tonikum og kryddersnaps, så man kunne komme igennem vinterens mørke tid. I dag bruges blomsten netop også til at fremstille naturlægemidlet Velzina.

Perikon – et naturlægemiddel

Blomsten prikbladet perikon, der indeholder flere forskellige stoffer, som virker på humøret, kan købes som både kosttilskud og naturlægemiddel, men hvad er forskellen og hvad er egentligt bedst?
Naturlægemidler er altid godkendt af Lægemiddelstyrelsen og er beskrevet i detaljer. Hver kapsel indeholder præcist den samme mængde hypericin, som er det virksomme stof i prikbladet perikon. Du får altså altid den samme mængde og du kan derfor bedre vedligeholde og styre din behandling mod tristhed, modløshed og nedtrykthed.

Velzina kan tages på flere måder

Velzina fås som en kapsel lavet af gelatine. Den kan sluges med et glas vand, men hvis du ikke vil spise gelatinekapslen eller måske har problemer med at sluge den, så kan du åbne kapslen og indtage indholdet med en spiseskefuld yoghurt eller lignende. Dette kan også være en god løsning, hvis man er vegetar eller veganer.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.