Värn

Læs mere om produkterne fra VÄRN lige her!

7 Produkt(er)

VÄRN - Mælkesyrebakterier målrettet til dig

VÄRN er en serie af kosttilskud og medicinsk udstyr bestående af levende mælkesyrebakterier. Hos VÄRN har vi udviklet hverdagsprodukter til daglig brug samt situationsbestemte mælkesyrebakterieprodukter. Serien er udviklet med særlig indsigt i menneskets forskellige livsstadier, med fokus på unikke stammer og et højt indhold af mælkesyrebakterier i hvert produkt.

Medicinsk udstyr

EARVÄRN er medicinsk udstyr med mælkesyrebakterier der forebygger øvre luftvejsinfektioner, såsom influenza, forkølelse, hals- og mellemørebetændelse, rød hals m.m. hos børn og voksne. EARVÄRN er baseret på den patenterede formulering Streptoblis med mælkesyrebakteriestammen Streptococcus Salvarius K12. En pakke EARVÄRN indeholder 30 stk. velsmagende sugetabletter med jordbærsmag til én måneds forbrug. 1 sugetablet dagligt styrker det naturlige forsvar i mundhulen.

Situationsbestemte produkter

Situationsbestemte mælkesyrebakterieprodukter fra VÄRN kan anvendes periodisk, f.eks. som sæsontilskud ved kortere eller længere perioder. Hvert produkt indeholder specifikke stammer og milliarder af mælkesyrebakterier, der er sammensat til forskellige situationer.

Hverdagsprodukter

Hverdagsprodukterne fra VÄRN er udviklet med særlig indsigt i menneskets forskellige livsstadier; fra livets første par år til livet som senior. Hverdagsprodukterne indeholder milliarder af levende mælkesyrebakterier, heriblandt flere arter af lactobacillus og bifidobacterium, der er sammensat for at tilgodese tyktarmen og tyndtarmen, samt kroppens mikrobiom. Flere af VÄRN hverdagsprodukter indeholder bl.a. den unikke og veldokumenterede bifidobakteriestamme HN019™.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.