Tweezerman

26 Produkt(er)

Tweezerman - prisvindende beauty-tools til kvinder og mænd

I over 35 år har brandet Tweezerman designet innovative og praktiske skønhedsredskaber af den absolut højeste kvalitet, fordi de ved, at kun de højeste standarder er gode nok, når det gælder dine bryn, negle, vipper og andre features. Du kender nok deres flotte pincetter, og det er ikke for ingenting, at de anbefales af bryneksperter, stylister, modeller og kendisser fra hele verden. Pincetterne er nemlig designet med en perfekt skråning, der er vinklet 25 grader samt håndslebne flader - ligesom resten af deres sortiment, er de fremstillet i langtidsholdbar rustfri stål. Deres design gør det muligt at opnå mere præcise resultater end nogensinde før, når du plukker og former dine bryn. Der findes en farve til enhver smag samt en variant tilpasset ethvert behov, så du kan være sikker på at finde den pincet, der passer til dig. 

Stort udvalg af skønhedsredskaber til ethvert behov

Tweezermans store sortiment sørger for at dække alle dine behov, når det gælder styling, grooming og pleje af dine skønhedstræk:

  •  Til dine øjenbryn finder du udover den velkendte Tweezerman Slant Pincet også Ultra Precision Point Slant pincetten, Mini Slant pincetterne i rejsestørrelse og 10x Lighted Mirror - et praktisk spejl med indbygget LED-lys, som er din bedste ven, når du skal plukke øjenbryn.  

  •  I pedi- og manicure kategorien finder du professionelle neglefile samt diverse negleklippere og sakse både til tå- og fingernegle, så du kan holde hænder og fødder velplejede altid.

  • I 'diverse' afdelingen finder du øjenvippebukkeren Classic Lash Curler, No-Slip Skincare Tool Blackhead Remover og den innovative Smooth Finish Facial Hair Remover, som let og sikkert fjerner uønskede hår fra ansigtet helt uden skraber, voks eller kemi. 

  • Fra deres sortiment til mænd finder du den særlige Point Tip Ingrown Hair Pincet, som fjerner indgroede hår i skæg og bryn, et sæt indeholdende saks og kam til skægget samt negleklipperen Precision Grip Fingernail Clipper designet specielt til ham, der går op i kvalitet og effektivitet. 

Køb Tweezerman Beauty Tools billigt hos Med24.dk og få hurtig levering samt opnå gratis fragt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.