True Gum


Læs mere om de veganske og plastikfrie tyggegummier og pastiller fra True Gum her.

14 Produkt(er)

True Gum – Plastikfrit tyggegummi

True Gum er en dansk startup virksomhed, som er grundlagt af Jacob, Peter, Zabrina og Morten. De mente, at det traditionelle tyggegummi kunne nytænkes og forbedres. I 2017 fik de idéen til det, der skulle blive til True Gum tyggegummi. Idéen var at lave et tyggegummi helt fri for plastik. De startede med at lave en prototype af tyggegummiet. Der skulle i alt 472 prototyper til, før det endelig lykkedes at finde den perfekte opskrift på et tyggegummi uden plastik.

Næsten lige meget, hvilken gade du går på, vil du højest sandsynligt se små mærker fra gammelt tyggegummi. Tyggegummi er den næststørste form for affald i verden og skaber omkring 100.000 tons affald om året globalt set. Det traditionelle tyggegummi indeholder mikroplast, når det bliver smidt i naturen, kan det nå ud i havene, hvor det kan indtages af havets dyr. Plastikpolymererne i tyggegummiet er de samme som dem, der findes i bl.a. bildæk og plastikflasker. Fordi tyggegummiet indeholder plastikpolymerer, kan det ikke nedbrydes og kan sidde fast på vores gader og fortov i rigtig mange år.

Hvad er Tue Gum lavet af?

True Gum tyggegummi er modsat andet tyggegummi lavet uden plastik. True Gum er 100% plantebaseret, certificeret vegansk, uden tilsat sukker og lavet med naturlige smage. Tyggegummiet fra True Gum er unikt, da det ikke indeholder plastik, men i stedet laves på saften af rigtige gummitræer. Det betyder også, at tyggegummiet er 100% nedbrydeligt.

Som barn fik mange at vide, man ikke må sluge tyggegummi, det har en helt naturlig årsag; vores maver kan ikke nedbryde det plastik, som er i meget tyggegummi. Selvom True Gum tyggegummiet ikke indeholder plastik, anbefaler vi stadig ikke at sluge det.

True Gum Tyggegummi

True Gum har siden begyndelsen udviklet plastikfrit tyggegummi og har i dag et hav af forskellige smagsvarianter. Deres store sortiment af tyggegummi består af flere forskellige smage, så alle kan finde den, som de bedst kan lide. De har klassiske smage som mint og pebermynte, men har også udvidet med smage som lakrids, citron, ingefær, hindbær og kanel. Fælles for dem alle er, at de er lavet med en gummibase bestående af saft fra det centralamerikanske chicle (sapodilla)-træ.

True Gum Pastiller

Udover tyggegummi har True Gum udvidet deres sortiment til nu også at bestå af mints pastiller og halspastiller. True Gum mints pastillerne er også plantebaserede og uden tilsat sukker. De er gode som en lille forfriskning i løbet af dagen og kommer også med forskellige smage. Det samme gælder halspastillerne fra True Gum, der kommer med smag af menthol og citron.


Køb True Gum tyggegummi og pastiller uden tilsat sukker, med 100% naturlige smage og fri for plastik hos Med24.dk | Med24.dk tilbyder hurtig levering og fri fragt fra 349 kr.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.