Tromborg Solcreme

Det er vigtigt at beskytte din hud mod UV-stråler fra solen. Derfor har Tromborg udviklet en fantastisk serie, som beskytter din hud mod solskader og for tidlig ældning af huden. Læs mere om Tromborg solcreme her

5 Produkt(er)

Beskyt dig selv med Tromborg solcreme

Hvem elsker ikke at have en gylden solkysset hud? Det giver ofte huden lidt mere glød med en tan. Men det er vigtigt at du passer godt på din hud, da solen både kan være din bedste ven og værste fjende. Hvis du ikke beskytter din hud mod solens stråler, kan det resultere i solskader i form af forbrændinger på huden. Hvilket både skader din hud, men også kan gøre forfærdelig ondt. 

Solcremerne fra Tromborg er velegnede til alle hudtyper, da de er meget milde. De er alle fyldt med masser af antioxidanter, som hjælper til at bekæmpe frie radikaler og forebygge linjer og rynker. Tromborg solcreme indeholder UV-filtre, som effektivt beskytter din hud mod solens UVA og UVB stråler. 


Bliver jeg stadig brun, hvis jeg bruger solcreme?

Mange tror at de ikke bliver brune, hvis de bruger en solcreme med høj solfaktor. Så derfor bruger de en solcreme med lav solfaktor (SPF), selvom at solens stråler er så stærke, at der er brug for en solcreme med højere faktor. Men det er altså ikke rigtigt, at du ikke bliver brun, hvis du bruger en solcreme med en høj solfaktor. Det tager dog lidt længere tid at blive brun, men du passer til gengæld meget bedre på din hud. Hvis du bruger en solcreme til ansigtet og kroppen med høj solfaktor, sørger du for at din hud, bliver beskyttet mod solskoldning og for tidlig ældning af huden forårsaget af solens UV-stråler.  


Hvilken Tromborg solcreme skal jeg vælge?

Som udgangspunkt er en solcreme med solfaktor 15 fin til, hvis du bare skal opholde dig herhjemme i Danmark, UV-indekset er nemlig ikke så højt her, som mange steder i udlandet. Til dette formål fås Tromborg Deluxe Sun Protection Medium SPF15, som er en lækker solcreme med medium beskyttelse. Hvis du skal ud at rejse, eller har en hud, som er mere sart, skal du overveje en Tromborg solcreme med højere beskyttelse. Her fås Tromborg Deluxe Sun Protection High SPF 30, som giver dig dette. 

Tromborg solcreme til ansigtet

Mange bruger en separat solcreme til ansigtet med en højere solfaktor end til på kroppen, da ansigtet er væsentlig mere udsat end resten af kroppen. Tromborg Deluxe Face Sun Protection SPF 20 er særligt god til dette formål, da solcremen indeholder enzymet Superoxid Dismutase (også kaldet SOD). SOD hjælper til at modvirker skader på hudcellerne, samt forebygge fine linjer og rynker. 


Råd til god solbeskyttelse

Udover en god solcreme til ansigtet og kroppen, er der også nogle andre råd, som du kan følge, hvis du gerne vil beskytte din hud på bedst mulige måde: 

  • Skygge – Du kan stadig få farve fra solen, selvom du opholder dig i skyggen. Men i skyggen er din hud slet ikke lige så udsat, som hvis du opholder dig direkte i solen. Så derfor bør du opholde dig så meget i skyggen som muligt. Især mellem kl. 12-15, hvor solens stråler er allermest kraftige.
  • Solhat – At bruge solhat hænger igen sammen med at få skygge til din hud. Dit ansigt er klart det mest udsatte punkt af din krop, da det aldrig rigtig er dækket af tøj. Derfor kan det være en rigtig god ide med en solhat, som giver skygge og beskyttelse til både din hovedbund og dit ansigt.

Aftersun – Et must have, hvis du er blevet solskoldet

Hvis skaden er sket, og du er gået hen og blevet solskoldet, er det vigtigt med masser af pleje til din hud. Tromborg Aloe Vera Gel virker lindrende og kølende på den forbrændte hud. Mange af os kender følelsen af ikke at kunne have tøj på, fordi vi er blevet solskoldet. Men her kan Tromborg Aloe Vera Gel være din redning. Gelen indeholder nemlig koldpresset biodynamisk aloe vera, som virker beroligende på huden, og så gennemfugter den huden efter en hel dag i solen. Tromborg Aloe Vera Gel kan anvendes både til ansigtet og kroppen.  

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.