Tromborg Professional Makeup

43 Produkt(er)

Tromborg Professional Makeup - SIENCE BEHIND BEAUTY

Med denne kollektion af makeup sætter Tromborg streg under filosofien “less is more”. Selvom valgmulighederne blandt foundation, øjenskygge og mascara er mange, er det simpelt at finde den, der passer bedst til dig. Tromborg Professional Makeup er skabt ud fra en professionel makeup-artists idé om, hvordan man kan fremhæve det, man bedst kan lide på ingen tid. Derfor kan alle produkterne kombineres på kryds og tværs for at opnå det bedste resultat for lige præcis dig.

Tromborg Professional Makeup har som nævnt et bredt udvalg, men værd at fremhæve er særligt Tromborg Mineral Foundation, Tromborg Mineral Pressed Powder, Tromborg Baked Mineral Eye Shadow og Tromborg Baked Mineral. Disse produkter er alle baseret på de mest naturlige og reneste mineraler, der forarbejdes på den mest nænsomme vis, så den absolut bedste kvalitet opnås. Mineral-makeuppen giver et helt let, naturligt og ensartet udtryk, og føles samtidig silkeblød på huden.

Udover mineral-makeup består Tromborg Professional Makeup-serien af cremede multi-produkter, afbalancerede øjenskyggepaletter og økologiske læbestifter. Ydermere finder du i vores store udvalg de blødeste makeupbørster og –pensler, der gør det let som en leg at opnå et fejlfrit resultat af professionel kvalitet!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.