Tromborg Parfume

En parfume kan genskabe minder og aktivere vores følelser. Dufte er en kæmpe del af vores indtryk og hvem vil ikke gerne dufte dejligt? Med en Tromborg parfume vil du helt sikkert opnå dette. Læs mere om Tromborg parfume her

10 Produkt(er)

Tromborg parfume - Få en velduftende start på dagen

Det er altid en god start på morgenen at komme til at dufte dejligt af en god parfume. En god duft er noget vi husker, da lugtesansen er den, som går mest direkte ind til bevidstheden. Derfor kan bestemte dufte og parfumer minde dig om personer du har mødt, eller ting du har oplevet. Dufte aktiverer nemlig følelser og minder, og taler til vores sanser. 

Parfume til forskellige anledninger 

Mange bruger forskellige parfumer, alt efter om den skal bruges om dagen på job eller en aften ude i byen. De fleste foretrækker en mild, simpel parfume til hverdagene og en mere intens og kraftig parfume til om aftenen, hvis du skal ud. 

Tromborg Eau de toilette parfumer er meget enkelt sammensat og opbygget af æteriske olier. Det er derfor vigtigt at påføre dem flere gange dagligt, da æteriske olier er mere flygtige.


Skab din egen unikke duft med Tromborg parfume

Af Tromborgs sortiment af parfumer, kan du forvente naturlige og milde dufte. Du har mulighed for at lave din helt personlige duft, da parfumerne kan mikses på kryds og tværs. På denne måde får du en unik duft, som alle andre ikke bærer. Du kan altså både lade den enkelte parfume stå alene, eller blande to eller flere dufte sammen, så du skaber din helt egen duft. De vil med sikkerhed komplimentere hinanden på hver deres måde. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.