Teddykompaniet

31 Produkt(er)

Teddykompaniet – Skandinavisk design i bæredygtig kvalitet

Teddykompaniet blev grundlagt i Båstad i det sydlige Sverige for over 25 år siden. De havde en idé om at designe og fremstille bamser med høj kvalitet og i et flot skandinavisk design. Siden begyndelsen har Teddykompaniet haft en mission om at lave bamser med høj kvalitet, høje sikkerhedskrav og godt materialevalg. Det handler for dem om at lave bamser, der holder til mange kram, vilde lege og store følelser, som kan følge barnet i et livslangt venskab. Teddykompaniet har også et miljømæssigt synspunkt, hvor de ønsker at bidrage med en mere bæredygtig ven, så vi kan passe på jorden til de fremtidige generationer.

Bløde bamser og sutteklude

Teddykompaniet består af flere forskellige nusseklude, sutteklude og bamser formet som blandt andet kaniner, køer, ræve, elefanter og meget andet. Fælles for dem alle er den ekstrem bløde pels og unikke design, som dit barn helt sikkert vil elske! Som voksen kan du være sikker på, at de alle er testet samt at øjne og næse er sikret.

Teddykompaniet bamse

En bamse er for mange børn en ven for livet, og det ved Teddykompaniet godt. Deres Teddykompaniet bamse er en del af deres EcoFriends-kollektion, hvor materialet til bamserne udelukkende består af genbrugspolyester i både pels og fyld. Det er detaljer som disse i materialevalget, der gør noget godt for miljøet og fremtidige generationer. Mottoet for Teddykompaniets EcoFriends-kollektion er: “ingen kan alt – men alle kan noget!”. Teddykompaniet bekymrer sig om børnenes og de fremtidige generationers fremtid, og ved at vi sammen kan gøre en forskel selv med små forandringer. Hos Med24.dk finder du både Teddykompaniets Malte bamse samt deres Milton bamse.

Teddykompaniet kanin

Kaniner er nogle af Teddykompaniets mest populære tøjdyr. Teddykompaniet kanin kommer i både store og små størrelser samt i mange forskellige farver og former. Teddykompaniet har blandt andet designet deres Vera kanin, som har et flot mønster i sin pels. Det gør hende god til de børn, som tager rigtig mange indtryk ind. Teddykompaniet Svea kanin er også en del af deres EcoFriends-kollektion.

Teddykompaniet nusseklud

Nusseklud Teddykompaniet er en favorit hos de fleste børn. Nussekluden kommer både som kat, mus, kanin og ko samt i Teddykompaniet Diinglisar Wild serie. I denne serie finder du de dyr, som lever på savannen såsom løve, tiger, giraf og Teddykompaniet elefant. Alle nussekludene er lavet i den blødeste kvalitet, som alle børn vil elske at kramme med. Teddykompaniet Diinglisar kommer også i en organic serie, som består af både nusseklud, spilledåse og rangle. Diinglisar Organic serien er lavet af miljøvenlig GOTS-certificeret, 100% økologisk bomuld med majsfiberfyld.

Teddykompaniet sutteklud

Teddykompaniet har også udviklet deres bløde Lolli kanin sutteklud. Teddykompaniet sutteklud har et blødt bamsehoved med lange ører samt arme og fødder, der får suttekluden til at ligne en kanin. Suttekluden fra Teddykompaniet skaber tryghed og varme for barnet ved sovetid og kan følge barnet i mange år.


Køb nusseklude, bamser og sutteklude fra Teddykompaniet hos Med24.dk - vi har altid skarpe priser, hurtig levering til døren eller valgt pakkeshop og fri fragt fra 349 kr.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.