Tangle Teezer


En Tangle Teezer giver en nem og skånsom frisering af selv det mest filtrede hår. Tangle Teezers revolutionerende teknologi sørger nemlig for, at hårbørsten ikke river, eller skader håret. Læs mere om Tangle Teezer her

23 Produkt(er)

Om brandet Tangle Teezer

Visionen der førte til Tangle Teezer, startede for Shaun P. i London tilbage i 2003. Ud fra mange års erfaring i frisørbranchen ledte han efter en nem og hurtig måde at rede knuder og filtre ud af håret uden at rive og skade det.  

Efter en del års research og udvikling kom den første detangling Tangle Teezer hårbørste på markedet i 2007, og blev med det samme en kæmpe succes.  

Efterfølgende har sortimentet inden for Tangle Teezer udviklet sig, og flere hårbørster og tools er kommet til, alle baseret på den patenteret teknologi. Tangle Teezer har sidenhen vundet adskillige priser for deres succesfulde og innovative hårbørster.  

Alt fra Tangle Teezer bliver fremstillet i Storbritannien, hvor alle ideer og designs også har sine rødder. 


Vælg en Tangle Teezer ud fra din hårtype

Tangle Teezers fås til flere hårtyper, så du er sikker på, at du får den Tangle Teezer, som vil gøre det mest optimale for dit hår. 

Fint og tyndt hår

Måske har du tabt en del af dit hår, så hårtab og tyndt hår er dine hovedbekymringer. Eller måske er dit hår meget skadet af afblegning, farvning eller stylingtools. 

Disse Tangle Teezers vil være gode til dig: 

 • Tangle Teezer Wet Detangler Fine & Fragile
 • Tangle Teezer Fine & Fragile
 • Tangle Teezer Easy Dry & Go

Glat til bølget hår

Har du enten glat hår, løse bølger eller et blødt krøl i dit hår, og dit hår er hverken vildt tykt eller tyndt, og egentlig meget nemt at have med at gøre. Så vil disse Tangle Teezers være gode til dig: 

 • Tangle Teezer Wet Detangler
 • Tangle Teezer Original
 • Tangle Teezer Easy Dry & Go

Tykt hår med tendens til løse krøller

Du har et tykt hår og meget af det. Dine krøller er løse, og der kan nemt opstå filtre i dit hår. Hvis dette er præmisserne for dit hår, vil disse Tangle Teezers være gode til dig: 

 • Tangle Teezer Thick & Curly
 • Tangle Teezer Wet Detangler
 • Tangle Teezer Blow & Smooth

Sådan rengør du din Tangle Teezer

Vi vil alle gerne have, at vores hårbørste holder i så mange år som muligt. Derfor er det også vigtigt, at du behandler den godt og rengør den fra tid til anden. Når du bruger din hårbørste regelmæssigt, vil det føre til ophobning af stylingsprodukter osv., som er et godt grundlag for bakterier. Derfor skal din hårbørste rengøres lige såvel som dine makeup børster. 

Her er en guide til, hvordan du rengør din Tangle Teezer, så den holder i så lang tid som muligt. 

 1. Fjern løse hår fra din Tangle Teezer. Det kan være nemmere at få dem op, ved hjælp af en strikkepind eller andet, så du ordentlig kan komme ned under hårene og få dem med op.
 2. Tag en skål med varmt sæbevand i, med en temperatur, som du kan have hænderne i.
 3. Brug en ren men gammel tandbørste og dyp den i vandet.
 4. Børst blidt imellem tænderne på din Tangle Teezer indtil produkt-ophobning bliver fjernet fra tænderne og bunden af hårbørsten.
 5. Lad din Tangle Teezer ligge og lufttørre vendt med tænderne opad.

Massér din hovedbund med Tangle Teezer Scalp Exfoliator

Hvem elsker ikke at få en god hovedbundsmassage? Med Tangle Teezer Scalp Exfoliator & Massager kan du give dig selv en lækker hovedbundmassage og få sat gang i blodcirkulationen og stimuleret hårrødderne.  

Med små cirkulære bevægelser får du ikke kun stimuleret din hovedbund. Du får også eksfolieret den, så du kommer af med døde hudceller og ophobning af hårprodukter. Din hovedbund efterlades følelende sundere og renere. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.