Svenska DjurApoteket

Svenska DjurApoteket er et svensk brand, der producerer kosttilskud til dyr med en vision om at give vores firbenede venner de allerbedste betingelser for et langt og aktivt liv. Bliv klogere på Svenska DjurApoteket her.

20 Produkt(er)

Hvem er Svenska DjurApoteket?

Den lille, familiedrevne virksomhed, Svenska DjurApoteket, kom til verden i 2009, hvor de stolt kunne præsentere en lang række kosttilskud til dyr i absolut topklasse. Baggrunden for ideen kom fra, at skaberne selv havde arbejdet med både kosttilskud til mennesker og hundetræning på højt niveau; og netop derfor var en sammensmeltning af disse to fagområder oplagt.

Kvalitet er den højeste prioritet for Svenska DjurApoteket, hvis vision er at skabe kosttilskud og helseprodukter i absolut topklasse til hunde og katte, hvor alle råvarer har samme høje standard som kosttilskud til mennesker. Derudover er alle kosttilskud produceret i Sverige, hvor du kan være sikker på, at ingredienserne er kontrolleret og registreret hos den svenske landbrugsstyrelse.

”Forebyggelse er bedre end helbredelse”

Svenska DjurApotekets vision er at tilbyde vores firbenede venner kosttilskud, der kan forebygge gener og udfordringer, så din hund kan leve et langt og aktivt liv – både for din og din hunds skyld! Kosttilskuddene er udviklet til alt fra konkurrence- og udstillingshunde, der har brug for mere energi og hurtigere restitution, til almindelige kæledyrshunde, der eksempelvis kunne have gavn af forbedret ledstruktur og mundsundhed.

Svenska DjurApotekets brede udvalg af kosttilskud

Hvad end din firbenede ven har brug for mere energi, hurtigere restitution, bedre mundsundhed, balance i mavetarmkanalen eller blot er meget aktiv i hverdagen, kan du finde det rette kosttilskud i Svenska DjurApotekets sortiment.

Sortimentet inkluderer bl.a.:

Svenska DjurApoteket Grønlæbet musling

Grønlæbede muslinger indeholder mange nyttige næringsstoffer såsom glucosaminoglucaner (GAG), chondroitin, umættede fedtsyrer, Omega3-6-9 (EPA og ETA), antioxidanter og mineraler. Og netop derfor har Svenska DjurApoteket udviklet dette kosttilskud, som pga. sit indhold af den grønlæbede musling, støtter den normale funktion af leddenes styrke og bevægelighed.

Svenska DjurApoteket Sport

Svenska DjurApoteket Sport indeholder en særligt udvalgt blanding af vitaminer, proteiner og mineraler, som tilsammen er gavnlige under intens, fysisk træning. Kosttilskuddet indeholder en blanding af MSM, C-vitamin og aminosyrer, som er velegnet til hårdtarbejdende hunde under intense trænings- og konkurrenceperioder.

Svenska DjurApoteket Lakseolie

Svenska DjurApoteket Lakseolie indeholder de gavnlige Omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA), som bidrager positivt til at vedligeholde en normal hjertefunktion og blodtryk hos din hund. Lakseolien kommer fra frisk, norsk laks i høj kvalitet, som er koldpresset. Derudover er Svenska DjurApoteket Lakseolie særligt ideel til din firbenede ven, hvis du ønsker, at pelsen bliver tykkere og blankere.


Find det rette kosttilskud til din hund blandt Med24’s mange produkter fra Svenska DjurApoteket. Vi tilbyder altid hurtig og nem levering.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.