Sun Bum

Sun Bum
28 Produkt(er)

Bag om Sun Bum

Sun Bum startede i 2010 fra deres oprindelige kontor i Cocoa Beach, Florida. Her begyndte Sun Bum at lave solprodukter, som kunne beskytte deres venner og familier mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Siden er Sun Bum vokset og blevet større, helt uden at ændre sig. I dag har Sun Bum nuværende hovedkvarter i Encinitas, Californien og er blevet et af Nordamerikas førende mærker indenfor solcreme-kategorien. Sun Bum produktsortiment er designet til at passe til en aktiv livsstil med sol, svømning og surfing og med hjælp fra gorillamaskotten Sonny, bringer de lidt af det solrige Florida til Skandinavien. Sun Bum er blevet et betroet livstilsmærke med kultstatus blandt surfere og beach bums og har i dag produkter til sol-, hår-, hud-, og læbepleje.

Sun Bum Hair Lightener

Sun Bum Hair Lightener er en blond lysningsspray, der er specielt udviklet til at lysne håret med hjælp fra solens naturlige lysningseffekter. Sun Bum Hair Lightener indeholder en speciel UV-aktiverede blanding, der er tilsat ananas, som skaber dæmpede toner og smukke highlights. Sun Bum Hair Lightener formel er tilsat hydrogenperoxid, som giver et hurtigere resultat. Spray blot i håret før solpåvirkning, men vær opmærksom på, at resultatet er permanent.

Sun Bum Solcreme

Sun Bum har en solcreme-kategori, der passer til en aktiv livsstil. Sun Bum solcreme er let at smøre ud og trænger hurtigt ind. De er ekstremt vandafvisende, hvilket gør dem særlig velegnet til solbadning og vandbadning. Sun Bum solcreme omfatter både solcremer til ansigtet, kroppen og læberne, samt har en bredspektret beskyttelse på SPF 30 og 50. Desuden har Sun Bum også Cool Down Aftersun produkter, som du kan bruge efter soleksponering.

Solcreme og Lip Balm med SPF 30 og 50

Sun Bum solcreme findes både som spray, lotion og lip balm, så du kan beskytte hele din krop. Sun Bum solcreme og lipbalm kommer med SPF 30 eller 50 og har en blød duft af banan og vanilje, som holder hele dagen. Sun Bum solcreme formel er en fugtgivende bredspektrede solcremeformel, som beskytter mod skadelige UVA- og UVB-stråler, samtidig med at den beriger huden med E-vitamin. E-vitamin er en antioxidant, der hjælper med at neutralisere frie radikaler, som er hovedårsagen til for tidlig aldring af huden.

Cool Down og aftersun

Sun Bum Cool Down AfterSun fås både som spray og lotion. Sun Bum Aftersun bruges efter soleksponering, og ikke kun, når du er blevet solskoldet. Sun Bum Cool Down får din farve til at holde længere og giver huden en masse fugt. Den indeholder beroligende Aloe og E-vitamin, som giver intens fugt og genopretter hudens naturlige fugtbalance. Påfør en generøs mængde af produktet på hele kroppen, vær forsigtig på de mest udsatte områder. Smør på lige efter soleksponering. Sun Bum aftersun spray skal blot sprayes over hele kroppen.


Hos Med24.dk finder du altid gode priser og tilbud på Sun Bum produkter. Vi stræber efter hurtig levering, så du nemt og enkelt kan nyde godt af dine nye solplejeprodukter.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.