Squirrel's Nut Butter

Squirrel’s Nut Butter laver helt naturlige anti-friktions salver til alle; lige fra cykelentusiasterne til friluftsmenneskerne og nybegynderne! 

Hvad er Squirrel’s Nut Butter? | Naturlige og veganske ingredienser | Din perfekte salve

5 Produkt(er)

Hvad er Squirrel’s Nut Butter?

I starten var Squirrel’s Nut Butter et forsøg på at lindre tør og kløende hud fra eksem, men de naturlige, langvarige anti-friktions salver blev hurtigt en favorit blandt atleter og hobby-løbere i hele USA. Squirrel’s Nut Butter blev grundlagt af Chris og Stacy Thornley, som skabte hudvenlige formler hjemme i deres køkken i Flagstaff, Arizona. Et år senere, i 2015, lancerede de endelig deres naturlige anti-friktions salver, men manglede et navn. Det var først da en ven og kollega fra lokalområdet vendte tilfreds tilbage fra en tur på mountainbike, at det stod klart. Mærket blev opkaldt efter den første brugers kælenavn, nemlig Squirrel. Squirrel’s Nut Butter, også kaldet SNB, er siden da blevet en must-have ved bl.a. cykling, triatlon, vandreture og klatring.

Vigtigheden i naturlige, hudvenlige ingredienser

Hos Squirrel’s Nut Butter benytter de kun 100% naturlige komponenter i alle produkter. SNB tror på, at kun naturlige produkter er gode nok til din hud, hvilket også kommer til udtryk i de simple og naturlige formler. En unik kombination af kokosolie og kakaosmør sørger for, at huden forbliver fugtet og friktionsfri. Squirrel’s Nut Butter ser vigtigheden i naturlige ingredienser helt tydeligt og skaber derfor alle produkterne under den ypperste kontrol i Flagstaff, Arizona.

Squirrel’s Nut Butter har siden starten i 2015 udviklet en naturlig og veganervenlig version af deres originale salve, så alle har mulighed for at anvende de populære produkter. Squirrel’s Nut Butter Vegan Blend er lavet med candelilla voks, som er 100% vegansk.

Squirrel’s Nut Butter – find din favorit

Her hos Med24.dk har vi et bredt udvalg af de fantastiske anti-friktions salver fra Squirrel’s Nut Butter, og du har derfor mulighed for at finde den, der passer bedst til dig. Squirrel’s Nut Butter kan fås i en original variant med bivoks eller en vegansk udgave med candelilla voks, som en lille og praktisk bøtte eller på en virkelig smart stick samt i en helt unik version til cykelentusiasterne.

I listen herunder kan du se vores udvalg fra Squirrel’s Nut Butter:

  • Squirrel’s Nut Butter Original Blend
  • Squirrel’s Nut Butter Original Blend Stick
  • Squirrel’s Nut Butter Vegan Blend Anti Chafe Salve
  • Squirrel’s Nut Butter Vegan Blend Anti Chafe Salve Stick
  • Squirrel’s Nut Butter Saddle Butter

Køb anti-friktions salver fra Squirrel’s Nut Butter nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har altid hurtig og bæredygtig levering samt mulighed for vejledning fra vores materialister.


Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.