Luk

Medlemsbonus

Du anvender din bonus på siden "ordreoversigt", som kommer lige før betalingssiden. Totalbeløbet for din ordre vil straks blive opdateret. Se nedenstående udsnit af siden. 

Se nedenstående eksempel


Gå til kurven
Medlemsklubben Få gratis vareprøver og 5% bonus
Kæmpe Januarudsalg - Fantastiske priser - Klik her

Elektrolytter og salte

Du er her: Forside > Sportsernæring > Elektrolytter og salte
Elektrolytter er særligt vigtige, når du træner eller konkurrerer i længere tid. De er ligeledes vigtige når du skal præstere under varme forhold, hvor du sveder meget. Elektrolytter er således med til at opretholde væskebalancen og en normal muskelfunktion, således at kramper mm undgås. Elektrolytterne stimulerer optagelsen af vand i tyndtarmen, opretholder væskebalancen i blodet og fremmer lysten til at drikke.
Filtrer: Mærker

Medic Team Meda Nestlé Danmark A/S Maxim Maxim Endurance PurePower Bodylab GU Elete Electrolytes

Mere om elektrolytter

Elektrolytter er kroppens næringssalte. De væsentligste er natrium (Na+), kalium (K+), magnesium (Mg2+) og klorid (Cl-). Elektrolytterne er vigtige for at cellerne i kroppen kan fungere optimalt og for at opretholde en normal syre-base-balance. Det er derfor de er så vigtige for dig der træner under varme forhold eller i længere tid. De kan her være med til at sikre at dine muskler fortsat kan arbejde optimalt. Uden tilførsel af elektrolytter (og væske) risikerer du, at din præstation vil blive påvirket negativt og i værste fald at dine muskler vil gå i kramper. 

Elektrolytter er derfor meget anvendt blandt elite sportsfolk og særligt indenfor triathlon, løb og cykling hvor kroppen skal arbejde i længere tid. Under f.eks. en ironman eller et marathon vil det kunne påvirke præstationen væsentligt, hvis kroppen ikek får tilført den rette mængde elektrolytter, energi og væske.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Vind et gavekort til Med24.dk på 500 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i
konkurrencen om et gavekort på 500 kr.