Sonett

Banner med Sonetts udvalg af produkter

Sonett kombinerer høj kvalitet med økologiske ingredienser for en bæredygtig rengøring. Deres midler giver en skånsom men effektiv rengøring af hele hjemmet samtidig med, at de passer på miljøet. Læs mere om Sonett her

56 Produkt(er)

Sonett – bæredygtig rengøring

Hvis miljøet betyder noget for dig, både når du gør rent eller plejer dig selv, så er Sonett det oplagte valg for dig og dine omgivelser. Som en autoritet inden for rengørings- og husholdningsartikler, har Sonett altid haft som mission at skabe produkter, der tager hensyn til både miljøet og vores grundvand. Deres stræben efter bæredygtighed er en løbende proces, som konstant er i udvikling. 

Hvem er Sonett?

Sonett er en tysk virksomhed, der siden 1977 har specialiseret sig i at udvikle vaske- og rengøringsprodukter baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Med en formel der undgår konserveringsmidler, syntetiske duft- og farvestofffer, sikrer de at produkterne er 100% biologisk nedbrydelige. Deres autentiske dufte stammer fra rene, økologiske æteriske olier.  

Grønnere rengøring

De fleste ønsker et skinnende rent hjem, men det skal ikke gå ud over vores planet. Sonetts hemmelighed ligger i deres enestående sammensætning af naturlige ingredienser og helt unikke blandingsmetoder. 

Uanset hvilken rengøringsudfordring du står over for, har Sonett en løsning. Fra gulv til loft, toilet til vindue, Sonetts produktsortiment dækker alle behov med en miljøvenlig vinkel. 

Nogle af Sonetts mest efterspurgte rengøringsprodukter inkluderer: 

  • Sonett Flydende Lavendel vaskemiddel
  • Sonett Oliven vaskemiddel uld/silke
  • Sonett Desinfektionsmiddel


Sonett – et stort sortiment til rengøring af hele hjemmet

I vores sortiment af Sonett's produkter vil du finde alt fra vaskemidler til rengøringsartikler. Alle disse produkter er skabt med økologisk kærlighed, så de er gode både for dig og planeten. 

Rengør hele huset med Sonett - Hjemmets rengøring bliver en leg med Sonetts varierede produktsortiment. Her finder du alt, hvad du har brug for, fra toiletrens til universalrengøring, til at holde et pletfri hjem uden miljømæssige bekymringer. 

Tag opvasken med Sonett – Om du skal vaske op i hænderne eller har opvasker, så har Sonett din ryg til at hjælpe dig med at få dit service så rent som muligt. Her kan du vælge imellem Sonetts opvaskemiddel, afspændingsmiddel og opvasketabs. Nyd den friske duft af citron, morgenfrue og lavendel, hver gang du vasker op. 

Vask dit tøj med Sonett - Hold dit tøj rent og frisk med Sonett's vaskemidler, der effektivt fjerner bakterier, snavs og døde hudceller. Hvis tøj ikke vaskes med vaskemiddel, får du ikke effektivt fjernet bakterierne, og dit tøj kan hermed komme til at lugte. 

Udover at Sonett fjerner skidt og snavs fra dit vasketøj, giver Sonett også dit tøj den pleje, det fortjener uden at tilsætte syntetiske stoffer, som kan give dig irritationer. 

Vælg mellem flydende vaskemiddel, vaskepulver eller vaskemiddel særligt velegnet til uldvask. For de stædige pletter, kan du prøve Sonett's pletfjerner, som blot skal gnides ind i pletten, hvorefter tøjet vaskes. 

Vil du gerne sikre den rette dosering med, kan du med fordel anvende Sonett Vaskebold, som giver en nem og praktisk dosering af dit vaskemiddel. 

Rene og velduftende hænder med Sonett – Hænder kommer i kontakt med mange bakterier dagligt. Det er derfor vigtigt at have en god håndhygiejne for at beskytte dig mod dårlige bakterier som vira. De dårlige bakterier kommer på huden, når du f.eks. rører ved uhygiejniske overflader så som dørhåndtag eller fra f.eks. toiletbesøg. Med Sonetts flydende håndsæbe kan du både rense din hænder for dårlige bakterier samt pleje dine hænder, alt imens du nyder din foretrukne duft. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.