Sofies favoritter

HelloSofie - Se hendes favoritter fra La Roche-Posay

Sofie fortæller om hvordan hun bruger La Roche-Posay's produkter i hendes hudplejerutine:

“Efter badet tørrer jeg huden med La Roche Posays Miscellar Water og masserer herefter Pure Vitamin C10-serum i ansigtet for glød. Husk altid SPF i ansigtet efter C-vitamin. Jeg sværger til Anthelios Age Correct SPF50+, som jeg bruger som dagcreme. Om aftenen fjerner jeg snavs og makeup med La Roche Posays rensemælk og tørrer af med fugtet vantrondel. For at genoprette hudens PH-værdi og tilføje antioxidanter sprayer jeg med Thermalsk Kildevand og afslutter med anti-age serum Hyalu B5 og den lækre fede Toleriane Sensitive Riche, som jeg bruger som natcreme”.

6 Produkt(er)

Læs mere om Sofies La Roche-Posay favoritter og hvorfor hun anvender netop disse produkter

“Jeg har brugt La Roche-Posay siden, jeg var teenager og døjede med atopisk hud. Det virker og det passer på sensitiv hud, der har brug for ekstra pleje. Jeg er stolt over at være ambassadør for et ambitiøst hudplejebrand, der konstant forsker i og udvikler hudpleje til millioner mennesker, som på den ene eller anden måde oplever udfordringer med deres hud og har brug for produkter, der beroliger, fugter, genopbygger og reparerer”.

Lidt om La Roche-Posay

I mere end 30 år har La Roche-Posay samarbejdet med dermatologer i hele verden for at kunne skabe og udvikle en nærende hudpleje, der er klinisk dokumenteret for en lang række gavnlige egenskaber. De har sammen udviklet produkter inden for hudpleje og makeup, der ikke blot lever op til brandets behov og strenge krav, men også dit.

La Roche-Posay har, udover sine 30 års forskningserfaring, 25 patenter og er derfor også en førende udvikler indenfor produkter med høj tolerance til sensitiv hud.

Termalsk kildevand anvendes i alle La Roche-Posays produkter, hvilket gør alle produkterne helt unikke og tålelige af de fleste hudtyper. Det helt eksklusive og virksomme indhold gør, at La Roche-Posay adskiller sig fra andre mærker. Over 25.000 dermatologer i hele verden anbefaler derpå også produkterne til tusindvis af børn, kvinder og mænd.

Alle produkterne fra brandet har en dokumenteret effektivitet samt tolerance - De er til og med hypoallergene. Find alle La Roche-Posay produkter her.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.