Smuuk Skin

Smuuk Skin - din danske beautyserie.

Læs mere om produkterne fra Smuuk Skin.

6 Produkt(er)

Smuuk Skin

Smuuk Skin er et forholdsvis nyt brand, som ikke desto mindre har vundet enorm popularitet siden lanceringen i starten af 2019. Det dækker over en serie på 7 unikke skønhedsprodukter specielt sammensat af nøje udvalgte ingredienser til luksuriøs pleje af din hud - fra inderst til yderst. De fem varianter af skønhedstabletter giver dig målrettet pleje af hud og hår med udgangspunkt i forskellige behov, mens de to ansigtsolier er udviklet specielt til at arbejde i synergi med tabletterne for ultimativt resultat.

Produkterne kommer i et billedskønt og gennemgående emballagedesign, som endda er farvekoordineret med de forskellige varianter af tabletter - en daglig dosis skønhed, som er for smuk til at stå gemt i skabet.

Udviklet i samarbejde med førende forskere

Smuuk Skin er udviklet i samarbejde med førende forskere og bliver fremstillet af JemoPharm på Møn, som siden 1986 har beskæftiget sig med produktion af vitamin-, mineral- og kosttilskud af højeste kvalitet. Blandt andet står de bag kosttilskudsserierne VitaCare og VitaCare Mama, som sælges i landets førende sundhedsbutikker. Smuuk Skin-ansigtsolierne produceres i Saunte, nær Hornbæk, Nordsjælland, af Ahlmann's Oil.

"Det, vi optager, er det, vi udstråler"

Filosofien hos Smuuk Skin går kort og godt ud på, at det er ekstra vigtigt at forsyne huden, kroppens største organ, med nødvendige næringsstoffer og intensiv pleje, som virker forebyggende på tidlig aldring, hjælper med at vedligeholde hudens dannelse af kollagen og, via antioxidantrige ingredienser, beskytter kroppen mod frie radikaler.

Som de så fint selv formulerer det, så har skønhed ingen alder, og at ældes med ynde er i de fleste kvinders interesse.

Varianter

  • HairBooster
  • HydroBalance
  • HydroBalance Oil
  • PureSkin
  • PureSkin Oil
  • SunPrepare
  • YouthOptimizer

Køb skønhedsprodukter fra Smuuk Skin hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi alle 7 produkter fra Smuuk Skin. Køb i dag - billigt og nemt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.