GU Hydration tabs Orange - 54 g

Elektrolyt tabletter - Kosttilskud.
Se alle produkter fra GU & GU Hydration Tabs
Varenummer: 30380

Elektrolyt tabletter - Kosttilskud.

Smart, enkel, effektiv og velsmagende måde at opretholde din salt, mineral og væskebalance før, under og efter træning. GU Drink tabs er en brusetablet – passer til en drikke dunk og opløses i vand.

Hvorfor bruges GU DRINK TABS?
Fordi det er bedre end rent vand under træning og konkurrence, og er i stand til at bevare hydreringen i kroppen. Elektrolytter med natrium og kalium kommer - i deres natur, til at hjælpe din krop med at bevare væsken. Det er derfor, drikkevarer med elektrolytter er så vigtige for ordentlig hydrering - de fungerer som en katalysator til at hjælpe din krop med at bevare væsken, som er nødvendig for at dine muskler arbejder ordentligt.
Det er derfor, du har brug for GU DRINK Tabletter - fordi de er beriget med en unik formel af elektrolytter og naturlig fruktose, som samlet set er en bedre form for hydrering end vand alene. Så hvor kan du typisk blot ville tage fat i en flaske med rent vand, så prøv en GU DRINK TABS.
GU er naturligt sødet – med steviol glycosider (stevia) et naturligligt planteekstrat, hvilket er unikt, sammenlignet med lignende produkter, som ofte er sødet kunstigt.

Brugsanvisning og anvendelse:
GU DRINK TABS anvendes til at sikre et optimal væskeoptag, ikke bare i træningen og konkurrencen, men i ugerne før og efter en hård workout. Brug GU – når du vil forberede, forbedre eller restituere. Opløs 1 tablet i ca.0,6- 0,7 L vand i timen.

Ingredienser: Citronsyre, natriumbicarbonat, xylitol, naturlige smagsstoffer, majsstivelse, kaliumbicarbonat, Leucin, rørsukker, Stevia blad ekstrakt, saflor blomster oile, Riboflavin (farve)

Næringsindhold pr. servering (1 tablet)
Energi 10 kcal
Fedt 0 %
Natrium 320 mg (13%)
Kalium 55 mg (2%)
Kulhydrater 3 g (1%)
Heraf fibre 0 g
Heraf sukker 1 g
Protein 0 g

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Oprindelsesland: USA

Indgår i kategorierne
Elektrolytter og salte

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.