Nexcare ColdHot instant - 2 stk.

1
Se alle produkter fra Nexcare 3M
Varenummer: 7185

Nexcare ColdHot Instant – 2 stk.

Nexcare ColdHot Instant er et selvaktiverende koldt kompres til engangsbrug.
Det er udviklet til at give hurtig smertelindring ved mindre slag eller forstuvninger. Cold Instant giver øjeblikkelig kulde for hurtig at reducere smerte og hurtig nedkøling af området vil være en hjælp for at minimere hævelse.

Cold Instant er praktisk og enkel at bruge. Aktiveringen af Cold Instant kræver ikke brug af fryser. Produktet giver en tryg og let tilgængelig smertelindring til brug i hjemmet og i fritiden.

Brugsanvisning
Produktet indeholder to komponenter, som er adskilt før brug. Det er blandingen af disse to komponenter, som udløser en kemisk forbindelse, der fører til at pakningen hurtig bliver kold. For at aktivere pakningen, pres med et fast tryk tommelfingrene ned i midten af pakken (er markeret). Knæk derefter pakningen for at fordele den kolde væske jævnt ud. Fjern Cold Instant fra det behandlede område, hvis det føles ubehagelig.

Kun til engangsbrug – smid produktet væk efter brug.

Advarsel
Isposen er kun til udvortes brug og må ikke afkøles eller fryses før brug. Kuldebehandlingen bør højst foregå i 20 min. ad gangen og må ikke anvendes ved følgende omstændigheder:

  • Helbredsmæssige årsager, som ikke tillader kuldebehandlinger (f.eks. Reynaud’s sygdom, kuldeallergi, perifer karsygdomme, gigt)
  • Følelsesløshed i huden
  • Ubehandlet forhøjet blodtryk

Opbevares utilgængeligt for børn.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Nexcare 3M
Varenummer: 7185

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.