Nardos stærk muskelbalsam - 100ml

1
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nardos
Varenummer: 11946
Nardos stærk muskelbalsam - 100ml

Langtidvirkende for muskler og led. Anvendes til behandling af akutte skader opstået ved overbelastning i muskelsystemet. Stærk muskelbalsam er et rent naturprodukt indeholdende japansk pebermynteolie, som stimulerer blodgennemstrømningen.

Japansk pebermynteolie indeholder store mængder menthol ca. 50 %.
Menthol har en blodkarudvidende effekt, og absorberes let af huden på grund af en speciel udviklet creme base. Derved øges ilttilførslen og blodgennemstrømningen til væv og muskler. Mælkesyre og ophobede affalds-stoffer udrenses hurtigere.
På grund af sin kølende virkning har Nardos Stærk Muskelbalsam en øjeblikkelig virkende effekt.

ANVENDELSE
- SPORT/ARBEJDE: Nardos Stærk Muskelbalsam anvendes effektivt ved overbelastede muskler og led, opstået ved dårlig arbejdsstilling eller hård fysisk aktivitet (jogging sportstræning o.l.), som derved har fremkaldt ømhed, led- og muskelværk.
Ved alvorligere akutte sportsskader (fibersprængninger, forstrækninger o.l.) bør man kontakte læge, og vente med at behandle med Nardos Stærk Muskelbalsam, indtil den værste hævelse har fortaget sig.
Ved en nyopstået skade forsøger organismen at reparere med en overdreven blodtilførsel til det skadede sted. Denne ekstra blodtilførsel ønskes i de fleste tilfælde begrænset, hvilket bedst opnås med isposer.
Ca. 48 timer efter skaden er opstået, og hævelsen ikke er forøget, påbegyndes behandlingen med stærk muskelbalsam, således at man vedligeholder en god blodgennem-strømning.

- MUSKELBEHANDLING:
Nardos Stærk Muskelbalsam bruges ved tilbagevendende og akutte muskelproblemer, som kan afhjælpes ved en øget blodcirkulation, f.eks. ømhed i leddene, nakken, ryggen og skuldrene eller tennisalbue.

- INSEKTSTIK/BID: Påsmøres direkte på det angrebne område. Nardos Stærk Muskelbalsam tager effektivt kløe og ubehag ved insektstik/bid.

- MASSAGE: Ønsker du at bruge Nardos Stærk Muskelbalsam i forbindelse med massage, skal balsamen anvendes efter den egentlige massage.

DOSERING
Ca. ½-1 teskefuld fordeles jævnt, til den grønne farve næsten er væk. Ved større områder gentages processen, til hele området er dækket. Balsamen masseres dernæst ind, til den er absorberet af huden.

BEMÆRK
Nardos Stærk muskelbalsam er kun til udvortes brug.
Undgå kontakt med øjne og slimhinder.
Ved alvorlige forstrækninger og fibersprængninger: Kontakt læge, og vent med at behandle med stærk muskelbalsam, indtil der er gået 48 timer, og hævelsen ikke er forøget. For at undgå overbelastning af det skadede sted bør balsamen indgnides blidt.

Ingredienser

Aqua, Mentha Arvensis, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Oleate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Polysorbate 80, stearic Acid, Alcohol, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Lactic Acid, Methylparaben, CI 75810 (Chlorophyl), d-Limonene.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nardos
Varenummer: 11946

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.