SKIN1004

SKIN1004 er et innovativt koreansk hudplejebrand, som er udviklet med naturlige og effektive ingredienser, der forbedre din hud. Læs mere om SKIN1004 lige her!

35 Produkt(er)

Bag om SKIN1004

SKIN1004 er et innovativt koreansk hudplejebrand. SKIN1004’s produkter er udviklet med naturlige og effektive ingredienser, som hjælper med at forbedre din hud. SKIN1004 har en løsning uanset om du døjer med tør, fedtet, kombineret eller følsom hud. SKIN1004 har en bred vifte af produkter og forskellige linjer, hvor deres absolut bestseller er Centella Asiatica-serien, der er kendt for dens anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber. 

Allerede i de tidlige stadier af brandudviklingen søgte skaberne bag SKIN1004 aktivt efter råvarer af høj kvalitet, som ville være sikre for selv de mest følsomme hudtyper. SKIN1004 ledte primært efter en ingrediens hentet fra naturen, som ville give flere fordele og som blev brugt af lokalbefolkningen i landet. SKIN1004’s forskning førte til Madagaskar, hvor de opdagede Centella Asiatica. Centella Asiatica er en urt, der er blevet brugt i århundreder i traditionel kinesisk medicin, den reducerer nemlig rødme, beroliger irriteret hud og mindsker tegn på aldring. 

SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream

SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream er en ideel mulighed til kombinerede og fedtede hudtyper. SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream indeholder 72% Centella Asiatica, som er blevet blandet med 4 typer ceramider, kolesterol og stearinsyre, der styrker en kollapset hudbarriere, som mangler plumhed og fasthed. SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream genopbygger og styrker hudbarrieren, samt har beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule

SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule er et tone-udjævnende serum, som tilfører din hud en masse fugt og næring. SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule indeholder 4% niacinamid og 2% Tranexamic Acid, som beroliger en svækket hudbarriere og formindsker rødme og irritation. Som navnet også fortæller, så indeholder SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule, det velkendte Madagascar Centella Asiatica-ekstrakt, der har fugtmættende genskaber, som plejer og styrker hudbarrieren, samt formindsker irritation, rødme og urenheder. SKIN1004 Madagascar Centella Tone Brightening Ampoule er velegnet alle hudtyper, som døjer med stædige pigmentpletter, akne-ar og solskader.

SKIN1004 Sunscreen

SKIN1004 sunscreen er solcremer, såsom SKIN1004 Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus SPF50+ og SKIN1004 Madagascar Centella Air-fit Suncream Light SPF30. De fugtgivende solcremer indeholder Centella Asiatic, der har rødmedulmende, barriereforstærkende og antioxidantive egenskaber. Det betyder at udover at beskytte huden mod solen, så plejer SKIN1004 sunscreens huden, så den bliver stærkere og aldringstegn forebygges. Deres cremeagtige tekstur, fedter ikke huden, derfor er SKIN1004 sunscreens særlig velegnet til irriteret, pigmenteret, fedtet og kombineret hud, og kan bruges som moisturizer om morgenen, hvis huden er fedtet.


Hos Med24.dk finder du altid gode priser og tilbud på SKIN1004 produkter. Vi stræber efter hurtig levering, så du nemt og enkelt kan nyde dine nye naturlige koreanske hudplejeprodukter.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.