Sikker betaling med Dankort Secured by Nets

Dankort Secured by Nets Guide

Kredit: Nets.eu

Din ekstra sikkerhed til handel på nettet

Fra den 20. februar 2017 skal du altid indtaste en sikkerhedskode, når du handler for mere end 450 kr. på nettet. Det fungerer ved, at du modtager engangskoden på en sms fra Nets, som du skal bruge, når du gennemfører et køb på en webshop. Secured by Nets er din sikkerhed for, at det kun er dig, som handler med dit kort på nettet og ikke en fremmede.  

Vi har her samlet almindelige spørgsmål og svar om ordningen Secured by Nets, Verified by Visa og Mastercard SecureCode.


Hvordan fungerer de nye sikkerhedsløsninger?

De nye sikkerhedsløsninger gælder, når du handler i en butik på internettet for mere end 450 kr. Og du benytter enten Dankort, Visa eller Mastercard.

Efter du har indtastet dine kortoplysninger, bliver du viderestillet til en ny side, hvor du modtager en engangskode på sms til dit tilmeldte mobilnummer. Koden skal du bruge til at bekræfte betalingen med. Uden koden kan handlen ikke gennemføres. Når du har indtastet din modtaget kode korrekt og den er godkendt, kan du fortsætte med at gennemføre handlen.


Hvordan bliver jeg tilmeldt?

Du kan tilmelde dit mobilnummer første gang, du handler på internettet for et beløb, som kræver godkendelse via sms. Når du skal registere dig, skal du bruge dit NemID til endelig bekræftelse af dit mobilnummer.


Jeg er tilmeldt Verified by Visa, er jeg så automatisk tilmeldt Dankort Secured by Nets?

Ja, så er du også tilmeldt Dankort Secured by Nets.


Hvad kræver det at bruge sikkerhedsløsningerne?

Du skal have et dankort, et Visa/Dankort eller et Mastercard, en mobiltelefon og et NemID.  ?


Jeg har en ikke en mobiltelefon

Det er muligt at bruge dit NemID i stedet for en sms engangskode. Når du bliver bedt om at indtaste engangskoden, kan du trykke på knappen “NemID” og du bliver forbundet med den traditionelle NemID, hvor du kan udfylde din normale NemID information. Når du har afsluttet dette, kan du fortsætte med at gennemføre dit køb på normal vis.

Læs mere om Secured by Nets her

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.