Caya gel - 60 gr

Caya gel reducerer sædcellernes evne til at bevæge sig.
Se alle produkter fra Caya
Varenummer: 23335

Caya gel reducerer sædcellernes evne til at bevæge sig.

Caya Gel anvendes sammen med Caya Pessar og indeholder gel til ca. 11-12 gange.

Caya gel har en sur PH-værdi på 3,8, hvilket sikrer at der skabes et ugunstigt miljø inde i skeden for sædceller. PH-værdien i Caya gel forhindre også infektioner samt har en positiv effekt på vaginal sekreter.

Anvendelse:
Inden pessaret indføres i skeden, placeres ca. en teskefuld (4 ml.) Caya Gel i bægeret samt på ydersiden af kanten. Gelens virkning gør Caya pessaret mere effektivt. Gentages samleje, sprøjter man yderligere CayaGel op i skeden. Der medfølger et indføringsrør ved køb af hver tube.

I minimum 6 timer efter endt samleje, skal Caya sidde i skeden. Således sikrer man sig, at alle sædceller når at være i kontakt Caya gel og mister deres evne til at bevæge sig.

Caya Gel er identisk med Contracep® grønt, som er fremstillet fra 1972-2002 og ContraGel grøn som har været tilgængelig i Europa siden 2005. Det har dog vist sig, at denne mælkesyre baseret komposition i en stor undersøgelse fra 1989 (Dittrich), at produktet var ligeså sikkert som traditionelle sæddræbende produkter, der indeholder nonoxynol-9. Det har dog i dag vidst sig, at Nonoxynol-9 er stærkt kræftfremkaldende og derfor er blevet forbudt at anvende i mange lande. Dette produkt kan desværre stadig købes på de danske apotekere. Undersøgelsen i 1989 sammenlignende også alle de forskellige pessar geler og cremer, og viste yderligere, at denne gel, har meget lavt potentiale for at forårsage bivirkninger.

Der er dog i dag, stadig ikke påvist nogen bivirkninger ved produkterne fra Caya Gel.

Indhold: 60 g

Indeholder: Vand, mælkesyre, natriumlactat, cellulose og sorbinsyre.
Oprindelsesland: Tyskland
Indgår i kategorierne
Pessar Prævention Intimpleje

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.