Seresto

Læs mere om Seresto halsbånd - her!

2 Produkt(er)

Seresto halsbånd

Seresto halsbånd er en langtidsvirkende beskyttelse mod flåter og lopper. Halsbåndet beskytter din hund eller kat mod både flåter og lopper i op til 8 måneder. Flåthalsbåndet indeholder de to aktive stoffer; imidacloprid og flumethrin, der frigøres i små, kontrollerede mængder over længere tid. Når halsbåndet kommer i kontakt med dyrets pels og hud, begynder de aktive stoffer at blive frigjort. Halsbåndet vil virke allerede efter blot to dage. De aktive stoffer spredes over hele dyrets overflade – fra hoved til hale. Indholdet, af de to aktive stoffer i Seresto halsbåndet, er nok til at kunne beskytte mod lopper og flåter i op til 8 måneder. Halsbåndet tåler også vand, så du ikke skal bekymre dig, når din hund eller kat skal i bad eller have en svømmetur. Du skal dog være opmærksom på, hvis din hund ofte svømmer eller vaskes med shampoo, kan virkningen fra halsbåndet forkortes.

Hvorfor skal jeg beskytte mod flåter og lopper?

Både flåter og lopper kan være generende for din hund eller kat. Flåtsæsonen er ofte lang og kan strække sig fra marts til oktober. Generelt er der gode forhold for flåter, når udendørstemperaturen er over 5°C. Det kan derfor være effektivt med en langtidsvirkende løsning mod flåter. Seresto halsbånd dræber flåter, som angriber din hund eller kat. Det har også en afvisende effekt overfor flåter, så de ikke når at bide sig fast, og dermed reduceres risikoen også for flåtbårne sygdomme. Halsbåndet forebygger mod angreb fra lopper og har effekt på loppelarver i dyrets nærmeste omgivelser i op til 10 uger hos katte samt 8 måneder hos hunde.

Hvordan sættes Seresto flåthalsbånd på?

Flåthalsbåndet kommer i to forskellige størrelser - et til katte og hunde under 8 kg samt et til hunde, der vejer over 8 kg. I det lille halsbånd, er der indbygget to sikkerhedsmekanismer, som forhindrer din hund eller kat i at sidde fast f.eks. i en gren. Det store halsbånd har et spænde, der udvides, hvis der kommer modstand.

Step by Step guide:

  • Start med at tage halsbåndet ud af posen, og rul det ud i fuld længde.
  • Fjern de små tapper i plast på halsbåndets inderside.
  • Placér herefter halsbåndet rundt om halsen, og træk den frie ende gennem spændet.
  • Justér og stram halsbåndet ind, så der er plads til to fingre mellem halsbånd og hals. Husk regelmæssigt at tjekke halsbåndet om det sidder, som det skal.
  • Klip den overflødige længde af halsbåndet, så der ca. er 2 cm efter spændet. Hvis din hund eller kat stadig er i voksealderen, kan det være en god ide at have en større marginal, så halsbåndet kan justeres, i takt med dyret vokser.

Køb de smarte loppe- og flåthalsbånd fra Seresto nemt og billigt hos Med24.dk. Du kan opnå fri fragt, og få hurtig levering så produkterne hurtigt er hjemme hos dig!

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.