Semper Allomin

Fra Semper Børnemad kan du få modermælkserstatning og tilskudsblanding i tilfælde af, at amning ikke er en mulighed for dig og dit barn. Serien af modermælkserstatning hedder Allomin, og produkterne lever selvfølgelig op til alle kravene for sammensætning af modermælkserstatning. 

Semper børnemad | Modermælkserstatning | Tilskudsblandinger | Ready to Drink 

7 Produkt(er)

Semper børnemad

Hos Semper har de siden 1939 arbejdet med mælkepulver, og i 1948 blev den første industrifremstillede modermælkserstatning lanceret. I dag har Semper diverse forskellige snacks, melblandinger, knækbrød og andre produkter i sortimentet, og de mange års erfaring gør, at produkterne fra Semper alle er af bedste kvalitet. Den vigtigste værdi når det kommer til mad til børn er hos Semper, at alle har ret til god mad – og især børn. Der arbejdes med forskere, ernæringseksperter og forældre, så børn kan få naturlig god mad uden mærkelige tilsætningsstoffer, der samtidig er indbydende i både smag og konsistens.
Du kan se udvalget af Semper børnemad her! 

Semper har en serie med modermælkserstatning og tilskudsblanding ved navn Allomin, som hhv. Passer til børn i alderen 0-6 måneder og 6+ måneder. Det er vigtigt at understrege, at det anbefales fra både Sundhedsstyrelsen og Verdenssundhedsorganisationen WHO, at spædbørn næres gennem modermælk og amning, og at modermælkserstatning derfor kun bør anvendes i samråd med sundhedspersonale, hvis amningen ikke fungerer eller kan give dit barn tilstrækkeligt med næring. 


Modermælkserstatning 0-6 måneder

Til de helt små babyer, der enten er nyfødte eller under 6 måneder gamle, har Semper modermælkserstatningerne Allomin 1, Allomin 1 Syrnet og Allomin 1 Syrnet SensiPro. Disse modermælkserstatninger er alle sammensat til at kunne dække ernæringsbehovet hos spædbørn i alderen 0-6 måneder, hvis amning ikke er en mulighed.  

Allomin 1 Syrnet indeholder kostfibrene GOS til barnets mave- og tarmfunktion og fedtsyrerne ARA og DHA, der hver især er vigtige for enten udvikling af muskelvæv eller hjerne og syn.  

Allomin 1 Syrnet SensiPro er en modermælkserstatning med mælkesyrebakterier fra Semper BioGaia dråberne. Denne modermælkserstatning må du ikke opvarme til mere end 40 grader, da det kan betyde, at mælkesyrebakterierne mister eller får nedsat deres virkning. 


Tilskudsblanding 6+ måneder

Når barnet er mere end 6 måneder gammelt, er det ikke længere udelukkende modermælk, der skal udgøre kosten, og derfor er produkterne fra Semper til børn fra 6 måneder forskellige tilskudsblandinger og ikke modermælkserstatninger. Tilskudsblandingerne er altså et supplement til maden, som du kan servere for dit barn, fra det er 6 måneder, og så længe du har lyst til.  

De tre varianter af Allomin tilskudsblanding fra Semper er: 

  • Allomin 2 tilskudsblanding
  • Allomin 2 Syrnet
  • Allomin 2 Syrnet SensiPro

Tilskudsblandingen Allomin 2 indeholder Lipilact, der er en særlig blanding af mælkefedt og vegetabilsk olie. Derudover er der tilsat jern, D-vitamin og jod i overensstemmelse med den danske lovgivning, da jern, d-vitamin og jod alle har betydning for børns udvikling.  

Allomin 2 Syrnet indeholder ligesom Allomin 2 både Lipilact, jern, D-vitamin og jod, og så indeholder den også citronsyre som surhedsregulerende middel. 

Allomin 2 Syrnet Sensipro er med mælkefedt fra Lipilact og mælkesyrebakterier fra BioGaia dråberne, som Semper også har i sortimenet. Mælkesyrebakterierne er af arten Lactobacillus reuteri Protectis®, der er en patenteret og naturlig mælkesyrebakterie. 

Allomin Ready To Drink

I den 200ml store karton fra Allomin får du modermælkserstatningen Allomin 1 på flydende form, som er klar til at blive serveret for dit barn. Rent ernæringsmæssigt indeholder Allomin 1 Ready to Drink de samme næringstoffer, vitaminer og mineraler som Allomin 1, men her skal du ikke selv blande pulveret med vand. Du kan altså anvende Allomin 1 Ready to Drink præcis som den er fra kartonen.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.