Schmidt's

5 Produkt(er)

Schmidt's - Certificeret veganske, plantebaserede og velduftende deodoranter!

Historien om Schmidt's begyndte tilbage i 2010, hvor Jaime Schmidt blev inspireret til at lave sin egen plantebaserede deodorantformel til venner og familie. Det blev startskuddet på en udvikling af naturlige deodoranter, som i dag er tilgængelige over hele verden. Schmidt's har siden domineret markedet indenfor naturprodukter, hvor Jaime Schmidt og hendes partner Michael Cammarata stadig udvikler nye, skønne dufte.

Deodoranter med bæredygtighed i fokus

Schmidt's naturlige deodoranter bliver fremstillet med naturafledte ingredienser og bæredygtighed i fokus. Schmidt's tror på, at man kan skabe banebrydende produkter og samtidig være venlig mod Jorden. Schmidt's prioriterer botaniske og mineralafledte ingredienser, som er givende for alle. Desuden er deodoranter fra Schmidt's altid formuleret uden aluminium, SLS, PEG, kunstig duft, kunstige farvestoffer og kunstige sødemidler. Endvidere er Schmidt's certificeret vegansk, hvilket betyder, at ingen produkter er testet på dyr.

Bæredygtighed er et vidt begreb, men for Schmidt's betyder ordet, at man ikke kun skaber produkter, der er sikre for mennesket at bruge, men produkter som også er venlige mod Jorden. Derfor bliver al fremstilling, forarbejdning og produktion af ingredienser i en Schmidt's deodorant grundigt kontrolleret, så de minimerer deres klimaaftryk.

Se det store udvalg af Schmidt's deodoranter hos Med24.dk

Her hos Med24.dk har vi med garanti en Schmidt's deodorant, der passer lige til dig! Vores udvalg består af deosticks og roll-on deodoranter af højeste kvalitet, hvor du kan finde dit perfekte deo-match. Uanset om du ønsker at undgå dufte, har sensitiv hud eller foretrækker en elegant duft, kan du finde din nye, naturlige Schmidt's deodorant hos os. Herunder kan du læse mere om udvalgte produkter fra Schmidt's.


Schmidt's Deodorant Stick Fragrance Free

Denne variant af deosticks fra Schmidt's er helt ideel til dig, der har sensitiv hud eller endda duftallergikere. Schmidt's Deodorant Stick Fragrance Free er en duftfri deodorant, som holder dig lugt- og svedfri hele dagen, uden at irritere den sarte hud i armhulen. Deodoranten har en ikke-fedtet konsistens, der hurtigt absorberes i huden.


Schmidt's Deodorant Stick Coco Pineapple

Hvis du er til deodoranter med eksotiske dufte, som samtidig skal være skånsom mod din hud, er dette produkt fra Schmidt's lige dig. Schmidt's Deodorant Stick Coco Pineapple er lavet med en prisvindende formular, som holder din hud frisk og beroliget i løbet af dagen. Deodoranten har en virkelig skøn duft af ananas og kokos, som stammer fra naturlige olier.


Schmidt's Rose & Vanilla Roll-On Deodorant

Til dem der foretrækker roll-on deodoranter, har Schmidt's selvfølgelig også en variant. Schmidt's Roll-On Deodorant er en velduftende deodorant med naturlige ingredienser, som holder sved og uønsket duft væk hele dagen. Deodoranten har en dejlig duft af sød vanilje og friske roser.


Køb Schmidt's naturlige, veganske og velduftende deodoranter hos Med24.dk. Vi har altid hurtig levering, og du kan få den bedste rådgivning fra vores materialister.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.