Scandinavian Baby Products

Scandinavian Baby Products er et dansk legetøjsmærke, der henvender sig til de mindste børn. Ideen bag brandet er, at børn lærer bedst gennem leg og derfor er produkterne designet til at opfordre børnene til at gå på opdagelse i farver, former, sprog, lyde og dyr og til at bevæge sig aktivt. Læs mere om Scandinavian Baby Products her!

17 Produkt(er)

Scandinavian Baby Products er et 100% danskejet, GOTS-certificeret mærke

Scandinavian Baby Products er en danskejet virksomhed, der blev grundlagt i 2013. Her startede Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen Trade Fair ApS og herunder Scandinavian Baby Products, som i dag ejes af venneparrets virksomhed The Friendship Group ApS. Scandinavian Baby Products fabrikerer, importerer og distribuerer en bred vifte af selv-ejede mærker og produkter til mange steder i og udenfor Skandinavien. Scandinavian Baby Products er en GOTS-certificeret virksomhed, der leverer bæredygtige kvalitetsprodukter til babyer og børn. SBP´s egne produkter er fremstillet på miljøvenlig vis, og lever desuden op til alle miljø- og sikkerhedsstandarder.

SBP Aktivitetsdyr, stablesæt og legeringe

Her hos Med24.dk finder du flere af Scandinavian Baby Products skønne produkter, som dit barn med garanti vil få timevis af sjov og leg ud af. Værd at fremhæve er SBP Elefant Stabeltårn, som er et klassisk stabeltårn med fem farverige ringe og en vippelig bund, som udfordrer barnets koncentration. Tårnet siger desuden som en glad elefant, når alle dele er placeret derpå. Derudover findes du hos os fire forskellige varianter af SBP Aktivitetsdyr, der er formet som henholdsvis en skildpadde, kanin, dino og et pindsvin. Dyrene er super sjove for dit barn at lege med, og de forskellige detaljer kan ydermere stimulerer dit barns sanser.


Køb Scandinavian Baby Products nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtigt levering, så du og dit barn hurtigt får fingrene i de skønne produkter!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.