Satisfyer


Gør dit sexliv endnu mere spændende! Om du er alene eller sammen med en partner, kan en Satisfyer øge dine orgasmer. Læs mere om Satisfyer her!

93 Produkt(er)

Satisfyer – Seksuel velvære for alle

Satisfyer laver sexlegetøj til både mænd, kvinder og par, og er til alle og enhver, som ønsker at gøre noget ekstra for deres sexliv. Satisfyer har et meget bredt sortiment, så der er helt sikkert et passende produkt, som opfylder dine behov. Hos Satisfyer tror de nemlig på, at en kreativ seksualitet afspejler din personlighed. Derfor stræber Satisfyer på, at lave sexlegetøj, som tilpasses alle ønsker og behov.  

Satisfyer følger udviklingen

Satisfyer sørger altid for at lytte til deres kunder, derfor videreudvikler de deres sexlegetøj, ud fra ønsker og behov. Med en vibrator fra Satisfyer kan du være sikker på, at du får den bedste kvalitet, med materialer der er så hudvenlige som muligt, og så er det til en pris, som er overkommelig for enhver, da de mener at seksuelt velvære, aldrig bør være et spørgsmål om pris. De 4 mest populære Satisfyer til kvinder

Satisfyers sexlegetøj og især vibrator er populære verden over, og det er fuld forståeligt. Nedenunder kan du se, hvilke 4 produkter, som er de mest populære i blandt Satisfyer til kvinder. 

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator

Denne klitoris vibrator er en ren nydelse for din klitoris. Satisfyer Pro 2 Next Generation er udstyret med deres Airpulse-teknologi, som sender blide trykbølger mod din klitoris, og sørger for de vildeste orgasmer. Satisfyer Pro 2 Next Generation har en meget kraftig og ekstrem lydsvag motor. 

Satisfyer Pro G-spot Rabbit Vibrator

Satisfyer Pro G-spot Rabbit Vibrator giver en dobbelt stimulering af både G-punkt og klitoris, så dine orgasmer vil tage dig til den syvende himmel. Vibratoren er meget fleksibel og bøjelig, så den er nem at bruge i forskellige positioner. Lad dig selv forkæles af de ophidsende trykbølger med Satisfyer Pro G-spot Rabbit Vibrator. 

Satisfyer Bækkenbundskugler

Med bækkenbundskugler fra Satisfyer kan du træne dig op til bedre orgasmer. Du styrker din bækkenbund, så både dine og din partners orgasmer vil føles mere intense. Din muskulatur vil styrkes, og hermed give dig kraftigere sammentrækninger, så du vil få en øget fornemmelse af stramhed, som kommer både dig og din partner til gode.  

Satisfyer Double Joy violet

Double Joy er et stimulerende legetøj, som du kan bruge under samleje, for at tage jeres sex til nye højder. Satisfyer Double Joys mindre skaft skal føres ind i skeden, og gennem dens pulserende vibrationer, vil den virke stimulerende på både klitoris og penis under samleje. Hvis du har både hans penis og Satisfyer Double Joy oppe i dig samtidig, vil der opstå ekstra tranghed, som vil give en fælles oplevelse af ekstatiske orgasmer.Satisfyer men

Satisfyer er ikke kun for kvinder, der findes også mange forskellige slags Satisfyer til mænd. F.eks. kan du få Satisfyer Men Vibration Masturbator, som bruges til onani, og den kan meget vel gå hen at blive din nye bedste ven. Denne Satisfyer til mænd vil forkæle dig med dybe vibrationer, så du bare kan læne dig tilbage og tage imod nydelsen. 

Der findes også Satisfyer Vibrerende Penisring, for en længere udholdenhed. Penisringen sørger for en hårdere erektion, og at du holder i længere tid, så du virkelig kan forkæle din partner hele natten. Den vibrerende penisring stimulerer både dig og din partner under samleje. Hurtig og diskret levering

Hos Med24 går vi meget op i diskretion, så derfor har vi diskret levering, og så stræber vi altid på så hurtig levering som muligt. Du kan altid opnå gratis levering, og hvis du melder dig ind i vores kundeklub, gemmer vi dine kvitteringer og garantibeviser, nemmere bliver det ikke. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.