Sanex Shampoo

Sanex Shampoo er det simple valg til dig, som ønsker effektiv og billig hårpleje. Du finder både Sanex 2-i-1-shampoo, skælshampoo og en parfumefri shampoo her! Bliv klogere på hvad Sanex er og hvilken Sanex Shampoo, du skal vælge. 

Hvad er Sanex? | Hvilken Sanex Shampoo skal jeg vælge? | Sanex Zero%

Hvad er Sanex?

Det britiske mærke har formået at kombinere effektive produkter med en god pris, hvilket også har været grundlaget for Sanex’ massive succes. Du finder uden tvivl et Sanex-produkt i rigtig mange danske hjem, da mærket bl.a. tilbyder 

  • Effektive deodoranter
  • Plejende shampooer og showergels
  • Flydende håndsæbe
  • En serie af parfumefri produkter

Med andre ord kan du købe de produkter, som du bruger hver eneste dag hos Sanex. Her er ingen mærkelige ingredienser eller en uigennemskuelig anvendelse! 


Sanex Shampoo

Hos Sanex finder du shampoo til alle behov, så dit hår altid føles sundt og velplejet. Du kan blive klogere på de 2 af de mest populære shampooer fra Sanex her! 

Sanex Shampoo Anti-skæl

Kom af med skæl med den effektive skælshampoo fra Sanex! Mange har problemer med skæl og flager i hovedbunden, hvorfor de er kede af deres hovedbund og hår. Du kan heldigvis nemt fjerne skæl med den milde Sanex Anti-skæl shampoo. 

Shampooen har en pH-værdiet perfekt afbalanceret efter hovedbundens miljø, ligesom den skånsomt renser dit hår fri for skidt, snavs og fedt. Skælshampooen er tilsat styrkende hvedeprotein og beroligende kamille, så dit hår plejes og beskyttes.  

Sanex Shampoo med balsam 2-in-1

Er du til nemme og hurtige bade, er den smarte Sanex 2-i-1 Shampoo med balsam noget for dig! Shampooen er fyldt med plejende ingredienser, der styrker håret, mens den også indeholder balsam-ingredienser, der gør dit hår blødt og glansfuldt. 

Shampooen er egnet til hyppig brug af alle hårtyper og er det perfekte, multifunktionelle valg til dig, som lever et travlt liv. 


Sanex Zero% - skånsom og parfumefir shampoo

Vil du gerne undgå parfume i dine hårprodukter? Så er Sanex Zero% det nemme og billige valg. Den Svanemærkede og Astma Allergy Nordic-certificerede shampoo er allergivenlig, dermatologisk tekstet og skånsom for hud såvel som hår. I samme serie finder du også et stort udvalg af andre parfumefri hudplejeprodukter, herunder en aluminiumsfri deodorant og en fugtgivende håndcreme uden farve- eller duftstoffer. 


Køb de bedste shampooer hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af shampooer, så du nemt kan finde det perfekte match til netop din hårtype og behov. Du kan derfor både købe shampoo til farvet hår, tørt hår, fedtet hår og meget mere hos os. Du kan desuden vælge bæredygtige alternativer til konventionel shampoo som de populære shampoobarer. Ved køb for over 200 kr. får du fri fragt - og altid hurtig levering, 

pil til toppen med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.