Caya pessar - 1 stk

1
Se alle produkter fra Caya
Varenummer: 23336

Anvend Caya Pessar for sikker og hormonfri prævention.

Caya Pessar er lavet af medicinsk silikone, som er 100% allergifri.

Som kvinde bestemmer man selv, hvordan og ved hjælp af hvilke metoder, man ønsker at forebygge uønsket graviditet. Det har betydet, at flere kvinder i dag ønsker prævention i form af ikke-hormonale metoder. Caya pessaret sikrer og giver hormonfri prævention. Produktet forstyrrer ikke din hormon balance og vil bevare din naturlige cyklus.

Caya er et helt nyt re-designet pessar som erstatter det traditionelle pessar, der så dagens lys helt tilbage i 1885. Det opdaterede og smarte design gør bl.a. at man ikke længere behøver at få taget mål hos en læge inden køb, men bare kan købe Caya, da en størrelse passer alle.
Caya fungerer ved at lægge sig som en skål foran livmoderhalsen og forhindrer sædceller i at trænge op i livmoderen og ud til et eventuelt frugtbart æg.

  • Simpel, naturlig og hormonfri prævention med Caya
  • Nydesignet, brugervenlig og smart
  • Én størrelse, (60 mm – 85 mm)
  • Ingen besøg hos lægen først
  • Økonomisk, kan bruges op til 2 år
  • Bæredygtig, miljøvenlig, genanvendelig
  • Medicinsk silikone, ingen allergi
  • Anvendes sammen med CayaGel, ingen gener
  • Caya og CayaGel yder tilsammen 97% sikkerhed

Caya anvendes sammen med CayaGel, der er en vegansk mælkesyrebaseret gel helt uden skadelig eller generende kemi. CayaGel forhindrer sædcellerne i at bevæge sig og fungerer også som glidecreme.
Tilsammen yder de 97% sikkerhed. Med et Caya pessar behøver du kun at bruge prævention ved samleje og skal ikke konstant bruge eller indtage andet over flere måneder.

Anvendelse:
Cayas design er enkelt, hvilket gør det nemt, let og hurtigt at sætte pessaret ind og tage ud. Inden samleje indsættes Caya i skeden sammen med Caya Gel.

Går der mere end 6 timer fra det er sat ind til et samleje sker, skal der indføres ekstra CayaGel. Det gøres med en applikator. Caya kan sidde i op til 24 timer og kan ikke mærkes, heller ikke under samleje. Efter endt samleje, skal Caya sidde i skeden i 6 timer. Dette så man sikrer, at alle sædceller når at være i kontakt med Caya Gel og herved mister evnen til at kunne bevæge sig.

Efter brug vaskes Caya Pessar med en mild sæbe samt vand og lægges efterfølgende i dets tilhørende etui.

Oprindelsesland: Tyskland
Se alle produkter fra Caya
Varenummer: 23336

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.