Salvequick Plaster

Læs mere om plastrene fra Salvequick lige her!

12 Produkt(er)

Salvequick plaster

Salvequick har siden 1947 specialiseret sig i produktionen af plastre til hele familien. Plastre er et uundværligt produkt i alle hjem, til når uheldet er ude. Salvequick har et plaster til enhver situation, og i alle tænkelige størrelser. Det er vigtigt, du vælger den rigtige størrelse plaster til dit sår. Plasterets sårpude skal altid dække hele såret, for at opnå den bedste effekt. Udover at vælge den rigtige størrelse er det også vigtigt at vælge den rigtige type af plaster, til den situation man står i. Salvequick har udviklet forskellige typer af plastre til enhver situation. Deres Aqua Block plaster er et 100% vandtæt plaster, som også gør det muligt for huden at ånde. Salvequick Aqua Block er velegnet til de fleste sår og er gode, hvis du skal være udendørs, til træning, i bad eller til svømning. Salvequick Aqua Resist plaster er et traditionelt plastik plaster, som er vandafvisende og gør det nemt for huden at ånde. Plasteret fås i mange forskellige størrelser og former, der passer til netop dit sår. Salvequick Textile plaster er ekstra fleksibelt, og velegnet til sår på forskellige led såsom albuer og knæ. Salvequick har også udviklet et Sensitive plaster, som er lavet med en mildere lim, der er udviklet specielt til sensitiv hud.

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af de mange plastre fra Salvequick. Vores sortiment består bl.a. af:

  • Salvequick Aqua Resist Plaster – 75 cm
  • Salvequick Textile Elastic Plaster – 20 stk.
  • Salvequick Finger Mix Plaster – 18 stk.
  • Salvequick Aqua Block Plaster – 16 stk.
  • Salvequick Extra Sensitive Plaster – 50 cm

Hvordan behandler man bedst et sår?

Du kender det. Du har skåret dig i fingeren, faldet og fået en rift på benet. Du skal nu i gang med at behandle såret. Hvordan gør du det bedst? Ved at følge disse tre nemme trin, kommer du hurtigt af med såret igen.

Trin 1: Rens såret

For at såret heler bedst, er det vigtigt at rense såret grundigt. Når du renser såret mindskes risikoen for infektion, og samtidig hjælper det kroppens egen helingsproces.
Start med at vaske dine hænder og rens huden omkring såret. Rens herefter såret med lunkent vand for at skylle bakterier og snavs væk. Tør forsigtigt området omkring såret og lad det tørre et par minutter. Har du ikke mulighed for at skylle såret med vand, kan du også anvende Salvequick Wound Cleanser, som effektivt fjerner snavs og bakterier fra såret.

Trin 2: Vælg det rigtige plaster

Det næste step er at beskytte såret med et plaster. Husk altid at vælge den rigtige størrelse med en sårpude, der dækker hele såret. Salvequick har mange forskellige typer af plastre, så vælg det, der passer bedst til dine behov.

Trin 3: Udskift plasteret og rens såret dagligt

For bedst at beskytte såret gennem helingsprocessen skal du udskifte plasteret og rense såret én gang dagligt. På den måde sikrer du, at såret heler på den mest effektive måde.


Køb de mange effektive plastre fra Salvequick nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så plastrene hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.