Sæbeværkstedet

Sæbeværkstedet - rent, velduftende og naturligt

Sæbeværkstedet er et dansk baseret firma, der tilbyder en bred vifte af plejende produkter til kroppen. De baserer sig på enkle principper om brugen af helt naturlige ingredienser til fremstillingen af deres produkter. Du kan læse mere om Sæbeværkstedet her. 

18 Produkt(er)

Personlige værdier fra folkene bag Sæbeværkstedet

Da Sæbeværkstedet blev startet tilbage i 2004, var det på baggrund af stifteren Lones nyfundne interesse for håndlavet sæbe, der blev støbt derhjemme i små forme. Med et sæbestøbningskursus som eneste erfaring grundlagde hun Como Soaps, der senere kom til at hedde Sæbeværkstedet, med håbet om at kunne tilbyde rene og naturlige produkter. 

Fair og naturlig fremstilling

Der er vigtigt for Lone og Henrik, der står bag Sæbeværkstedet, at al fremstilling af deres produkter sker under ordentlige forhold. Der skal tages hensyn til de arbejdende mennesker, og når der handles med mennesker i forskellige lande, sker det på lige vilkår. På den måde sikrer man mest fair betingelser for alle, som folkene bag Sæbeværkstedet går ind for.

Hos sæbeværkstedet har det helt fra starten været i fokus, at alle ingredienser til fremstillingen af sæbe og andre produkter kommer fra naturen. De fantastiske dufte kommer af forskellige æteriske olier, og ingredienser som kaffe og ler tilføjer anderledes farver og struktur til produkterne.

 

En række af naturlige produkter

Blandt de mange produkter, der tilbydes fra Sæbeværkstedet findes både forskellige badesalte og saltscrubs til eksfoliering af huden. De velduftende olier til kroppen og ansigtet har plejende effekter, og de kan anvendes enten i eller efter badet. Derudover kan du hos Med24.dk også få fingrene i balsam til enten fødder eller læber, der fugter, plejer og blødgør.

Det fine hvide ler på pulverform fra Sæbeværkstedet er ideelt til sart hud, og blandes med vand eller fx kamillete til en ansigtsmaske. Leret er under grundig renhedskontrol, så du kan være sikker på, at lerets sammensætning og renhed er optimal.

Sæbeværkstedet tilbyder også forskellige hampprodukter som kan benyttes i badet til skrub, opbevaring af sæbe eller begge dele. De håndstrikkede produkter stammer fra Bangladesh, hvor en fairtrade organisation sikrer arbejderne gode forhold, samtidig med at produkterne fremstilles i høj kvalitet.

 

Håndlavet fast sæbe

Sæbeværkstedets faste sæbe er håndlavet, og det fremstilles efter koldprocesmetoden, der er en skånsom proces overfor både materialerne i sæben og miljøet. Sæberne indeholder blandt andet en del olie, der ikke er forsæbet, hvilket betyder, at sæberne har en mindre udtørrende effekt på huden. På ingredienslisten ses kun naturligt fremstillede olier, og de rene dufte stammer fra æteriske olier, præcis ligesom de andre produkter fra Sæbeværkstedet.  

Med24.dk er forhandler af Sæbeværkstedets lækre produkter

Du kan finde et bredt udvalg af produkter fra Sæbeværkstedet her hos Med24.dk, der alle er af højeste kvalitet. Vi tilbyder både sæber og olier til krop, ansigt og fødder, foruden ansigtsmasker, scrubs, hampprodukter – alt sammen til skarpe priser. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.