Rosebud

Smiths Rosebud

Smith's Rosebud Salve - et mirakel på dåse

Rosebud Perfume Company blev stiftet i 1895 af overlægen George F. Smith, der udviklede formlen på en fantastisk plejende salve, der kunne bruges på et væld af forskellige måder. Salven blev døbt Smith's Rosebud Salve, og er siden da vokset i popularitet, i takt med at Rosebuds sortiment også er vokset. Salverne og læbepomaderne anvendes over hele verden, har vundet flere priser og er sågar et favoritprodukt blandt mange makeup-artister, skuespillere og andre kendisser. Rosebud har over 100 års erfaring indenfor fremstilling af salver, og produkternes formler er derfor blevet optimeret og perfektioneret gennem tiden - på denne måde kan du være sikker på, at du får et rent kvalitetsprodukt, når du shopper Rosebud. 

Plejende læbepomader og multifunktionelle salver

Produkternes formler er baseret på nærende ingredienser såsom planteolier- og smør samt bivoks, der alle er særligt velegnede til at pleje tør, sprukken og sårbar hud. Salverne kan både bruges som læbepomade, på neglebåndene, på tørre pletter eller til at sætte dine øjenbryn - mulighederne er uendelige! I sortimentet finder du følgende varianter: 

  • Smith's Rosebud Salve: klassisk salve med let rød farve og berusende duft af Roser. Forebygger udtørret hud og giver dine læber diskret tint og gloss. Fås også indeholdt i en hygiejnisk tube lige her

  • Smith's Rosebud Minted Rose: en lindrende salve baseret på plejende ingredienser og kølende pebermynteolie. Giver læberne let rød farve, opbløder tør hud samt virker beroligende på stive led og ømme muskler. 

  • Smith's Rosebud Strawberry: en læbepomade baseret på beskyttende bivoks tilsat forfriskende sød jordbærduft og en fin lyserød farve. Holder læberne velplejede og kysseklar. Fås også indeholdt på tube lige her

 Smith's Rosebud Menthol and Eucalyptus Balm: plejende salve beriget med kamfer og menthol, der køler og beroliger huden. Velegnet på tør, varm og lettere irriteret hud. Kan også bruges aromaterapeutisk, når du er forkølet. 

En læbepomade eller salve fra Rosebud er et musthave, og indeholdt i små dåser eller tuber er det også super nemt at have produkterne med dig i tasken overalt, til når du trænger ekstra pleje. 

Køb Rosebud læbepomade og salve billigt hos Med24.dk og få hurtig bæredygtig levering samt gratis fragt fra 200,-

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?