Rønsbøl

Rønsbøl

Rønsbøl produkterne kom til verden, fordi Trine Rønsbøl ville finde én creme med stor funktionsbredde, som kunne eliminere behovet for mange forskellige plejeprodukter og derved simplificere den daglige hudpleje. På denne baggrund blev Rønsbøl grundlagt, og siden da har produksortimentet udvidet sig med flere fantastiske hår- og hudprodukter med multifunktionelle egenskaber. 

Serien består idag af en række eksklusive og naturlige produkter til både kvinder, mænd og børn. Rønsbøl produkterne indeholder IKKE parabener, parfume eller farvestoffer. 

1 Produkt(er)

Rønsbøl - personlig pleje til dig der går op i, hvad du putter på kroppen

Rønsbøl er et dansk personlig pleje brand stiftet af Trine Rønsbøl, som fremstiller eksklusive produkter af den højeste kvalitet både til alle hudtyper og alle aldre. 

Rønsbøl går hverken ned på kvalitet eller effektivitet, men går samtidig enormt højt op i, at fremstille rene og naturlige produkter til dig, der ikke ønsker at komme skadelige produkter på din hud og i dit hår. Derfor kan alle deres produkter betegnes som aktiv pleje - produkter proppet med naturligt aktive ingredienser, som passer præcis til det behov, din krop har. 

Naturlig hår- og hudpleje

I disse tider er vi meget opmærksomme på, hvilke kemikalier og stoffer der kan virke skadelige både for os selv og for naturen - dette gælder også for Rønsbøl. Af denne grund er produkterne så vidt muligt baseret på helt naturlige ingredienser, som er nøje udvalgte og unikt sammensatte, for at skabe de mest virksomme produkter til dig, som forkæler din krop efter naturens principper. Især er produkterne rige på gavnlige vitaminer, planteekstrakter og naturlige komplekser, som fodrer din krop med al den gode næring, som er bevaret i de naturlige råvarer. 

For at passe ekstra godt på dig og din krop, tilbyder Rønsbøl plejeprodukter som er 100% fri for parfume, parabener og kunstige farvestoffer, med et minimum af konserveringsmidler tilsat. Produkterne udvikles i Rønsbøls eget laboratorium, hvor eksperter konsekvent tester produkternes tolerans på huden samt deres effektivitet og langvarige virkning. 

Føl dig godt tilpas i din krop

For at have det godt i sin hverdag er det super vigtigt at føle sig godt tilpas både indeni og udenpå - dette bestræber Rønsbøl sig på at opfylde. De luksuriøse naturprodukter gør det muligt for dig, at udøve selvforkælelse på daglig basis, uden du skal anstrenge dig, afsætte ekstra tid eller bruge alt for mange penge. Deres plejeprodukter har ofte multifunktionelle egenskaber, så de kan anvendes på flere forskellige måder.

Rønsbøls naturlige hudpleje egner sig både til mænd, kvinder og børn, som gerne vil holde kroppen sund og livskvaliteten høj. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.