Riemann P20 solcreme

Riemann P20 - pålidelig beskyttelse mod solen

P20-serien fra Riemann er en række solsprays og –lotions, der sikrer en høj beskyttelse mod solens skadelige stråler, og som trygt kan anvendes til både børn og voksne. 

Kvaliteten er i fokus

Med håbet og målet om at lave simple, men effektive hudplejeprodukter, startede Claus Riemann i 1979 firmaet Riemann. Visionen var, at produkternes høje kvalitet var i fokus, fremfor festlige indpakninger, og dette er stadig gældende i dag. De solbeskyttende produkter yder høj beskyttelse og er samtidig lette at anvende.

Serien af produkter, der beskytter mod solens skadelige stråler, findes i forskellige solfaktorer og konsistens, så uanset hvilken hudtype du har, er der et produkt, der passer til dine behov.  

Solbeskyttelse, der passer til dig

De let-anvendelige solsprays fra Riemann absorberes hurtigt og efterlader hurtigt huden uden en fedtet fornemmelse. Dette gør, at solsprayen er et godt valg til børn og desuden er ideel til dem, der foretrækker en nem og hurtig påføring. Solsprayen vil føles tør på huden allerede 15 minutter efter påføring, og ved brug af solsprays fra Riemann kan du derfor hurtigt og uden bekymringer fortsætte din dag efter påføringen. 

Hvis du derimod holder af den mere klassiske creme, findes Riemann P20 sollotion også i forskellige solfaktorer. Den er nem at påføre i et jævnt lag, og har samme høje grad af beskyttelse som solsprays. Uanset om du holder mest af solsprays eller sollotions, kan du finde et beskyttende produkt i Riemanns P20-serie. 

Allergivenlige produkter

P20-produkterne fra Riemann er alle uden farvestoffer og parfume, og de passer derfor godt til alle hudtyper - også sart hud. Det brede spænd af solfaktorer fra 15 til 50+ sikrer, at der er mulighed for at finde præcis den grad af solbeskyttelse, der egner sig bedst til din hud. UVA-beskyttelsen overstiger langt krav fra EU, og dermed sikres der, at kvaliteten og beskyttelsen er helt i top. Med solbeskyttelse fra Riemann er du sikret beskyttelse mod solens UVB og UVA stråler, uanset hvilken SPF du vælger. 

Timevis af beskyttelse

Hvis du holder af at opholde dig i solen, og ikke vil bekymre dig om de skadelige effekter fra solen, kan produkterne fra Riemann yde beskyttelse i op til 10 timer. Selv ved badning opretholdes den beskyttende effekt, da produkterne er vandfaste i over en time. Ved brug af Riemanns solbeskyttende linje af produkter er du dermed sikret en høj grad af solbeskyttelse, og du behøver ikke at bekymre dig om genpåføring i løbet af dagen, selvom du har været en tur i vandet.  

Køb Riemann P20 hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du nemt få fat i både Riemann P20 solsprays og sollotions i forskellige solfaktorer. Produkterne er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet, og de findes i hhv. 100 ml og 200 ml. Til gode priser får du fantastisk beskyttelse mod solens skadelige stråler. 

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?