Riemann P20 solcreme

Lad hele familien være godt beskyttet med P20 solcreme, som beskytter både mod UVA- og UVB stråler. 
Læs mere om Riemann P20 solcreme her!

6 Produkt(er)

P20 solcreme - pålidelig beskyttelse mod solen

P20-serien fra Riemann er en række solsprays og –lotions, der sikrer en høj beskyttelse mod solens skadelige stråler, og som trygt kan anvendes til både børn og voksne. I sortimentet finder du både solcreme faktor 15, 20, 30 og 50 - så du kan være godt beskyttet lige meget om du nyder solen hjemme i Danmark, eller har brug for en solcreme med højere faktor til udlandet.

Kvaliteten er i fokus med Riemann P20 solcreme

Med håbet og målet om at lave simple, men effektive hudplejeprodukter, startede Claus Riemann i 1979 firmaet Riemann. Visionen var, at solcremernes høje kvalitet var i fokus, fremfor festlige indpakninger, og dette er stadig gældende i dag. De solbeskyttende produkter yder høj beskyttelse og er samtidig lette at anvende.

Riemann P20 er solcremer, der beskytter mod solens skadelige stråler. Du finder et sortiment af forskellige solfaktorer og konsistens, så uanset hvilken hudtype du har, er der et produkt, der passer til dine behov.  

Solbeskyttelse, der passer til dig

De let-anvendelige solsprays fra Riemann P20 absorberes hurtigt, og efterlader huden uden en fedtet fornemmelse. Dette gør, at solsprayen er et godt valg til børn og desuden er ideel til dem, der foretrækker en nem og hurtig påføring. Solsprayen vil føles tør på huden allerede 15 minutter efter påføring, og ved brug af solsprays fra Riemann P20 kan du derfor hurtigt, og uden bekymringer, fortsætte din dag efter påføringen. 

Allergivenlige produkter

Riemann P20 solcreme er alle uden farvestoffer og parfume, og de passer derfor godt til alle hudtyper - også sart hud. Det brede spænd af solfaktorer fra 15 til 50+ sikrer, at der er mulighed for at finde præcis den grad af solbeskyttelse, der egner sig bedst til din hud. Med P20 solcreme fra Riemann er du sikret god beskyttelse mod solens UVB og UVA stråler, uanset hvilken SPF du vælger. Men vælg dog altid din faktor ud fra UV-index og din hudtype. Jo lysere hud og jo højere UV-index jo højere solfaktor.

Timevis af beskyttelse

Hvis du holder af at opholde dig i solen, og ikke vil bekymre dig om de skadelige effekter fra solen, kan produkterne fra Riemann opretholde deres vandfaste beskyttelses niveau 4x20 minutter i vandet. Dette gør, at solcremer fra P20 ikke skal påføres lige så ofte. Men du er aldrig 100% beskyttet mod solens stråler lige meget, hvor høj en solfaktor du bruger.
Derfor er det en god ide at lytte til rådende om skygge, solhat og solcreme, så du beskytter dig selv så optimalt som muligt, selvom du gerne vil nyde solen.

Køb Riemann P20 solcreme hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du nemt få fat i Riemann P20 solcreme og solsprays i  forskellige solfaktorer. Sol-serien er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet, og de findes i hhv. 100 ml og 200 ml. Til gode priser får du fantastisk beskyttelse mod solens skadelige stråler.

Du finder hele vores sortiment af skønne solcremer her!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.