Repadina Plus

Mange kvinder oplever vaginal tørhed eller tørhed i skeden.

Det klør. Det svier. Det brænder. Det gør ondt, når du har sex. Måske har du tendens til småblødninger og små revner. Og irritation i de intime regioner er pludselig blevet et stort problem, der fylder dine tanker og ødelægger din livskvalitet. Tørhed i skeden kan skyldes flere ting. Problemet kan opstå på grund af p-piller, antidepressiv medicin, antihistaminer mod allergi og medicin/stråler i forbindelse med kræftbehandling. Du kan også opleve problemet, hvis du er diabetiker, hvis du ryger – eller hvis du lige har født og i en periode har nedsat østrogenproduktion.

Den hyppigste årsag til vaginal tørhed er faldende østrogenproduktion i forbindelse med overgangsalderen.

Nogle kvinder får ret hurtigt symptomer på tørhed i skeden, og hos andre kommer det efter et stykke tid. Måske er du en af dem, der lever med problemet, fordi du er forlegen eller ikke ved, hvor nemt det er at gøre noget ved de tørre slimhinder i skeden?

Den fysiologiske proces:

Vaginalslimhinden udskiller et sekret, der danner en beskyttende ”barriere”. Denne barriere bidrager til, at den nødvendige fugtighed overføres til de underliggende celler.
Når denne proces brydes vil der ofte opstå vaginal tørhed. Dette kan forårsage kløe, svie og irritation samt smerter ved samleje.

Hyaluronsyre og tørhed i skeden

Hyaluronsyre stimulerer først og fremmest den naturlige fysiologiske proces i skeden, hvilket er med til at genopbygge slimhinden. Dernæst binder hyalyronsyre væske. Derfor er det med til at fremme fugtbalancen i vævene, og det giver både fugtighed, og bevarer den elasticitet og fleksibilitet, der er nødvendig i skedens slimhinder. Resultatet er en genopbygget skedeslimhinde, der er blød, fugtig og derved beskyttet mod eventuel bakteriel infektion.

Repadina Plus indeholder hyaluronsyre. Behandling med Repadina Plus giver derfor en naturlig og effektiv forbedring og genopbygning af slimhinden i skeden og virker derved fugtgivende og blødgørende
Repadina Plus er uden hormoner, parfume og parabener og er derfor et godt alternativ til de patienter, som på grund af. tidligere kræftdiagnose, amning eller andet gerne vil undgå hormoner eller parabener.

Repadina Plus er let at anvende. Behandlingen indledes ved, at der indføres et Repadina Plus vagitorie dybt i skeden hver aften i 10 dage - i svære tilfælde anbefales det at anvende Repadina Plus i 20 dage. Herefter benyttes Repadina Plus efter behov, f.eks. 3 gange om ugen. Behandlingens varighed afhænger af, hvordan symptomerne udvikler sig. Repadina Plus kan anvendes i lange perioder, hvis det er nødvendigt for at lindre symptomerne - eller man kan holde en pause, indtil symptomer opstår igen.

Pakning: Repadina Plus fås i form af vagitorier til indføring i skeden. Pakken indeholder 10 vagitorier à 2 g.

Kontraindikationer: Brug ikke Repadina Plus ved kendt overfølsomhed over for indholdsstofferne.

Graviditet og amning: Der er ingen kendte kontraindikationer for brugen af Repadina® Plus vagitorier ved graviditet og amning. Det anbefales dog, at du spørger din læge.

Bivirkninger: Langvarig brug, kan medføre overfølsomhed. I sådanne tilfælde skal du afbryde behandlingen og kontakte lægen for at få den rette behandling. Ved andre bivirkninger bør du også kontakte lægen.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.