Remington Krøllejern

Find det perfekte Remington Krøllejern her! Uanset om du går efter et voluminøst look, leder efter et multifunktionelt stylingsjern eller en effektiv airstyler, finder du det hos Remington. Se det store udvalg af krøllejern og læs mere om de mange produkter her! 

Remington Krøllejern | Hvilket Remington Krøllejern er bedst? | 3 års garanti  

Remington Krøllejern - for et elegant look til hverdag og fest

Remington Krøllejern kan benyttes både til et naturligt fald i håret til jobbet samt et mere elegant look til festlige begivenheder. Med andre ord kan du bruge de effektive krøllejern til alle anledninger, ligesom du selv kan lege med krøllernes volumen, tæthed og udseende ved hjælp af forskellige krølleteknikker og temperaturer.  


Hvilket Remington Krøllejern skal jeg vælge?

Når du vælger et krøllejern fra Remington, er du sikret høj kvalitet til en fantastisk pris. De mange produkter giver dig mulighed for, at finde netop det Remington Krøllejern, som passer til dine behov. Du finder både smarte curlers, traditionelle krøllejern samt airstylers i sortimentet. Du kan blive klogere på de mest populære stylingjern her! 

For volumen: Remington Pro Big Curl Krøllejern CI5538

Leder du efter et krøllejern til store krøller? Med det professionelle Remington krøllejern får du smukke og voluminøse krøller, som holder hele dagen. Den 38mm tykke tromle giver bløde krøller, som falder pænt og bølgende. Remington Pro Big Curl Krøllejern CI5538 er velegnet til langt hår. Krøllejernet er varmt på 30 sekunder og slukker automatisk efter en time. 

Til kort hår: Remington Pro Spiral Curl Krøllejern CI5519

Kvinder med kort hår kan ofte opleve, at et krøllejern til store krøller ikke giver det optimale resultat. Derfor har Remington skabt et effektivt krøllejern med en 19mm tromle, så du kan lave små, fine krøller. Krøllejernet er dog også velegnet til længere hår, hvor mange krøller ønskes. 

Få naturlige krøller: Remington Shine Therapy Wand Krøllejern CI53W

Vil du gerne have mere volumen i dit i forvejen krøllede hår eller skal dine krølle bare se naturlige ud? Så er det effektive Shine Therapy Wand Krøllejern fra Remington det oplagte valg! Den keramiske belægning er beriget med arganolie, så dit hår plejes, når du styler det.  

Det multifunktionelle krøllejern: Remington Pro-Sleek & Curl

Hvis du både er glade for at glatte og krølle håret, er det kombinerede Pro-Sleek & Curl det rette valg. Med det fantastiske stylingjern får glattejern og krøllejern i et, så du både kan lave helt glat hår og smukke krøller. Uanset hvad du bruger jernet til, får du et ensartet og elegant resultat. Krøllejernet er opvarmet efter 15 sekunder og har et smart, digitalt display, hvor du kan regulere temperaturen fra 150 grader til 230 grader. 


3 års garanti!

Når du køber et Remington Krøllejern får du 3 års garanti. På den måde er du sikret, at produktet holder i minimum 3 år. Som en ekstra service kan du registrere dit køb hos Remington selv, hvilket giver dig 1 ekstra års garanti. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.