Remington Glattejern

Find det bedste glattejern fra Remington blandt vores store udvalg! Et glattejern er uundværligt at kan redde selv den dårligste hårdag. Med et glattejern fra Remington får du den bedste og mest effektive styling af håret. Læs mere om de fantastiske produkter og se det store udvalg her. 

Remington glattejern | Hvilket glattejern er det bedste? | 3 års garanti 

Remington glattejern – smukt og glat hår på kort tid!

Ønsker du et professionelt resultat, der er er på niveau med det hos frisøren, så er et glattejern fra Remington det perfekte valg til dig. De effektive og hurtige glattejern styler dit hår på kort tid, og efterlader det smukt og velplejet. De gode stylingjern fra Remington kan glatte selv det tykkeste hår, og du kan med de forskellige varmeindstillinger tilpasse temperaturen til dit hår.  

Vidste du, at et glattejern ikke kun kan bruges til at glatte håret, for med et af de gode glattejern fra Remington kan du også lave smukke krøller og bløde bølger. Remingtons høje kvalitet gør styling af dit hår til en leg, så skynd dig at få fat i ét af de bedste glattejern.  


Det bedste Remington glattejern – hvilket skal du vælge?

Hos Remington får du de bedste glattejern af højeste kvalitet til helt fantastiske priser, og med det store udvalg af glattejern fra Remington, kan du nemt finde det bedste glattejern til dit hår - uanset om du har tyndt hår, tykt hår, kort hår eller krøllet hår.  

Hvis du synes det er svært at udvælge det helt perfekte glattejern, giver vi dig her nogle tips, så du får fingrene i det helt rigtige Remington stylingjern: 

Til dig der elsker glans: Remington Shine Therapy

Leder du efter et glattejern, der giver dig og dit hår den ultimative bedste behandling, så Shine Therapy fra Remington lige noget for dig. Glattejernets bevægelige keramiske plader er belagt med arganolie og E-vitamin, der giver et silkeblødt look. Stylingjernet opvarmer på blot 15 sekunder, så du nemt og hurtigt at komme ud ad døren med det smukkeste hår.  

Til dig der har travlt: Remington PRO-Ceramic Ultra

Har du en travl hverdag, og er der ikke altid tid nok til at stå længe foran spejlet, så er Remington PRO-Ceramic Ultra muligvis det bedste glattejern til dig. Glattejernet bruger kun 15 sekunder på at varme op, og med dets lange og bevægelige plader blive varmen jævnt fordelt. Dette gør, at du kan dele håret i større sektioner, så du på kort til har et ensartet og glat resultat.  

Til dig der er vild med krøller: Remington PRO-Sleek & Curl

Har du flere gange forsøgt at lave krøller med glattejern uden de bedste resultater? Heldigvis har Remington udviklet et glattejern med et kurvet design, der også kan skabe smukke krøller og flotte naturlige bølger i dit hår. Med Remington PRO-Sleek & Curl har du mulighed for at eksperimentere med både glatte og krøllet looks.  


3 års garanti + 1 ekstra år hos Remington

Når du købet et glattejern fra Remington får du 3 års garanti på din hårtørrer. Denne fantastiske service sikrer, at du har det bedste glattejern i mindst 3 år. Derudover kan du som bonus også få 1 års ekstra garanti hos Remington. Efter dit køb hos Med24.dk, går du ind på Remingtons hjemmeside og registrere dit køb indenfor 28 dage. Så har du 3+1 års garanti på dit Remington glattejern – bedre bliver det jo ikke! 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.