Refectocil

Med RefectoCil kan du altid have flotte ny farvede øjenbryn og vipper. Det er nemt at bruge hjemme hos dig selv, og giver et flot resultat hver gang. Læs mere om RefectoCil her

19 Produkt(er)

Farvning af bryn og vipper

RefectoCil blev grundlagt i 1950’erne, og i dag kender vi alle mærket, som dem der laver kvalitetsprodukter indenfor vippe- og øjenbrynsfarve. Nu er RefectoCil efterhånden repræsenteret i mere end 50 lande verden over, for deres øjenbryns- og vippefarve i top professionel kvalitet.  

Du har sikkert set RefectoCil hos din frisør eller kosmetolog, og det er med god forståelse. RefectoCil bliver nemlig også brugt hos professionelle, fordi deres vippe- og brynfarve sikrer dig et flot og holdbart resultat hver gang. 

Vippe- og øjenbrynsfarve fra RefectoCil holder i op til 6 uger, og produkter indeholder til ca. 30 farvninger.  

RefectoCil øjenbrynsfarve

Bryn har i mange år, været et stort fokus punkt i beauty verden. De definerer dit ansigt, og får dine øjne til at se mere udtryksfulde ud selv på de dage, hvor du ingen make-up har på. Med RefectoCil øjenbrynsfarve bliver du hjulpet på vej til flotte, mere intense og ensfarvede bryn.  

RefectoCil vippefarve

Når du farver dine vipper, vil du opleve at dine vipper bliver mere intense i farven. Nogle bruger vippefarve, for at undgå at skulle bruge mascara. Andre bruger det, fordi deres egne vippe er meget lyse, og derfor kan de give en flot effekt til de dage, hvor du ikke har make-up på. Hvis du har eyelash extensions, kan du med fordel farve dine vipper, inden du får sat dem på, for et endnu mere intens look. 


RefectoCil – Hvilken farve skal jeg vælge?

Der kan være mange forskellige grunde til, hvor du farver dine bryn. Hvis du er i tvivl om, du burde farve dine bryn, har vi nedenunder lavet en lille liste over, hvorfor folk f.eks. farver bryn: 

  • For at gøre dine bryn mørkere og mere intense
  • For at dække grå hår
  • Har du farvet dit hår i en hel anden farve end, hvad det naturligt er, vil du ofte gerne at dine bryn matcher. Så mange farver også bryn af denne årsag

Alt efter, hvilken hårfarve du har, kan det være en fordel at matche dine bryn så godt som muligt, så du får så naturligt et resultat som muligt. 

Du får en bredt udvalg af farver, og de kan bruges både til bryn og vipper.

Farverne findes i: 

  • RefectoCil Natur brun
  • RefectoCil Lysebrun
  • RefectoCil Sort
  • RefectoCil Graphit
  • RefectoCil Blåsort

OBS! Det er vigtigt at købe en oxidant til din bryn og vippefarve, da det er den som aktiverer farver. Du kan ikke bruge RefectoCil vippe- og øjenbrynsfarve uden en oxidant. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.