Real Techniques

Real Techniques hjælper dig med at tage dit look til det næste niveau med makeup børster og makeup svampe, som er lavet til at påføre din yndlingsmakeup fejlfrit. Læs mere om Real Techniques her

36 Produkt(er)

Real Techniques - Revolutionerende redskaber til din makeup

Siden 2011 har Real Techniques produceret prisvindende og innovative makeup-redskaber af høj kvalitet. Real Techniques blev skabt for at hjælpe dig med at få allermest ud af din makeup, lige meget om du er nybegynder eller øvet indenfor makeup verden. Med Real Techniques får du sikret dig de bedste muligheder, for at din makeup ligger så fejlfrit som muligt. 

Real Techniques produkter er alle veganske, 100% cruelty free og ikke testet på dyr. 


Real Techniques børster

Real Techniques børster tager dit look til næste niveau. Her finder du både makeup børster enkeltvis og i sæt, så du kan få den bedste mulighed for en fejlfri makeup. 

Om du skal bruge en makeup børste til din foundation, øjenskygge, blush eller setting pudder, så har Real Techniques børster til det hele, så du kan fremhæve dine yndlingstræk. Real techniques lette kvalitetsbørster er nemme at bruge og rengøre, så de hurtigt kan være klar til, du skal bruge dem igen. 

Alle Real Techniques børster er baseret på syntetiske børstehår for at være 100% cruelty free og for at give dig den bedst mulige kvalitet. 

Real Tecniques makeup svampe

Optimer din skønhedsrutine med Real Techniques makeup svampe, som er designet med en revolutionerende latexfri skumteknologi til jævnt at blende din makeup for en glat, forbedret finish. Deres makeup svampe kan bruges fugtige eller tørre alt efter, hvad du bedst kan lide. 

Real Techniques bringer dig de perfekte svampe til at hjælpe dig med at opbygge dækning af flydende foundation, lægge en fejlfri concealer, indramme dit ansigt med contour og meget mere.


Hvorfor skal du vælge Real Techniques?

100% Gennemsigtighed – Hos Real Techniques står de 100% inde for, hvad der er i deres produkter af materialer og ingredienser og hvorfor, og dette lægger de ikke skjul på.  

Lavet til at skabe resultater – Banebrydende redskaber, som er designet med omhu og testet nøje gennem hele processen.  

Produceret med dig i tankerne - Real Techniques er meget forsigtige med deres ingrediensvalg, og bruger kun de bedste, så du altid er sikret topkvalitet.  


Real Techniques musthave

Real Techniques Everyday Essentials er et sæt med de essentielle redskaber, som du har behov for at kunne lægge en flot makeup. Real Techniques børster er bygget på et nemt farvekodesystem, så du nemt kan finde ud af, hvilke der er gode at bruge til hvad: 

  • Orange børster - Perfekte til at bruge til base makeup så som foundation og concealer
  • Pink børster - Velegnet til finish makeup som blush, highlighter og contour
  • Lilla børster - Ideel til øjenmakeup og bryn

I Real Techniques Everyday Essentials sættet får du: 

Real Techniques Miracle Complexion Sponge – En 3-i-1 multifunktionel makeup svamp til påføring af flydende foundation, blush, contour og highlighter. Med en Real Techniques makeup svamp vil du få en flot og fejlfri finish, som alle drømmer om. Makeup svampen kan bruge våd og tør. 

Real Techniques Blush Brush 400 – Denne blush makeup børste er, med den store børstehoved, perfekt til blush og bronzer i pudderform. 

Real Techniques Deluxe Creasing Brush 300 – Denne børste fra Real Techniques er perfekt til dig, der gerne vil bruge øjenskygge. Den bygger og blender lagene af din øjenskygge, lige meget om det er i pudder- eller cremeform. 

Real Techniques Setting Brush 402 – Med setting pudder kan du sørge for, at din makeup holder hele dagen, og denne setting brush er perfekt til opgaven. 402 børsten er nøglen til at fuldende et hvert makeup look og til at skabe den perfekte finish. 

Real Techniques Expert Face Brush 200 – Denne face børste er ideel til at påføre og blende flydende makeup og give en fejlfri overflade. Børsten er især ideel, hvis du gerne vil have en makeup børste fremfor makeup svamp.  

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.