Raw Naturals

Læs mere om Raw Naturals lige her!

25 Produkt(er)

Hvad er Raw Naturals?

Raw Naturals er en unik plejeserie fra Recipie for men, som er specielt udviklet til mænd. Plejeseriens produkter har alle en naturlig profil, til alt fra fremstillingsprocessen og til nøgleingredienserne og emballagen. Serien består af plejeprodukter til både ansigt og krop, og har særlig fokus på den moderne mand. Serien indeholder også lækre plejeprodukter til skægget, der alle er med til at vedligeholde og pleje dit skæg. Alle produkterne fra Raw Naturals produceres og udvikles i Sverige.

Pleje til mænd

Plejeprodukterne fra Raw Naturals er alle specielt udviklet til mænd, som ønsker lækker og luksuriøs hudpleje. Raw Naturals prøver at gøre op med det ellers ofte kedelige design på mandlig hudpleje. De har udviklet et flot design på deres produkter, som de fleste mænd synes om. Emballagerne er lavet i fine, mørke nuancer og har flotte, guld detaljer, der gør dem pæne at have stående fremme.

Hudpleje fra Raw Naturals

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af de mange lækre plejeprodukter til krop og ansigt fra Raw Naturals. Det store udvalg består hos Med24.dk bl.a. af:

  • Raw Naturals Mr. Cool After Shave Balm – 100 ml
  • Raw Naturals Rustic Beard Shampoo & Conditioner – 250 ml
  • Raw Naturals Anti-Shine Face Cream – 100 ml
  • Raw Naturals Pale Ale Shower Gel – 300 ml
  • Raw Naturals Goof Proof Antiperspirant Deodorant Roll-on – 60 ml

Køb de mange plejeprodukter til krop, ansigt og skæg fra Raw Naturals hurtigt og nemt hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de skønne produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.