Pure Attitude

12 Produkt(er)

Pure ATTITUDE fra Trontveit - grøn og naturlig hårpleje

Pure Attitude er en produktserie udviklet af det danske firma Trontveit, som tager udgangspunkt i helt naturlige ingredienser, for at passe bedst muligt på dig og dit fine hår samt den skønne natur. De effektive produkter er baseret på naturlige formularer, der er proppet med olier, vitaminer og aktive ekstrakter, som arbejder i hvert enkelt hårstrå uden at virke skadende på hår eller hovedbund.

Sortimentet består af forskellige produktserier, som er særligt tilpasset de enkelte hårtyper, så du kan få det produkt, der passer perfekt til dit hår. Du finder her både effektive shampooer, balsamer og lækre hårmasker, som plejer og nærer dit hår hver dag.

I sortimentet finder du blandt andet: 

  • Mother to be: ekstra skånsomme produkter til den kommende mor, som kan anvendes under graviditeten og ligeledes kan bruges på mor og barn efter fødslen
  • Colorful: farvebevarende og beskyttende hårplejeprodukter til dig, der ønsker at forlænge holdbarheden på din hårfarve
  • Repairing: særligt plejende og regenererende produkter, specielt udviklet til skadet, ødelagt og slidt hår
  • Volumizing: fyldegivende og lækre produkter, som giver nyt liv og glans til trist, kedeligt og tyndt hår
  • No Yellow: effektive men naturlige silver-produkter, hvis violette pigmenter fjerner varme og gule toner fra blond hår
  • Hydrating: specielt fugtgivende og plejende produkter til dig med tørt, tørstigt og knækket hår
  • Refreshing: udviklet specielt til dig med fedtet hår, samt dig der døjer med skidt, irritation og skæl i hovedbunden

De perfekte produkter til den miljøebevidste forbruger, som vil vide, hvad du putter i håret

Serien er det optimale valg til dig, som ønsker naturlige og skånsomme produkter, som er fri fra skadelige kemiske stoffer såsom parabener, allergene parfumer, sulfater og SLS/SLES.

Hele sortimentet er certificeret Cruelty Free, en stor del er Vegan og en stor del er godkendt til 'Grøn Salon', hvilket betyder, at produkterne anvendes af miljøbevidste og grønne frisører landet over. Alle indeholder de farvebevarende naturlige olier, som giver dig med farvet hår ekstra god beskyttelse. Desuden finder du mange af produkterne i store emballager på hhv. 500ml og 1000ml, som er bedre for miljøet end de små størrelser, idet du får mere produkt uden emballagespild. 

Udforsk Pure Attitude sortimentet her hos Med24 og find det produkt, der passer perfekt til dig

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.