Pudderdåserne Solcreme

Pas godt på din hud nu og i fremtiden med en effektiv solcreme. Pudderdåserne Solcreme fås i flere varianter, herunder til ansigtet, læberne og kroppen. Solcreme beskytter mod solens farlige stråler, ligesom en god solcreme kan holde rynker og fine linjer for døren.

Læs alt om Pudderdåserne her: Hvem er Pudderdåserne? | Hvorfor bruge solcreme? | Produkter fra Pudderdåserne 

Hudplejeserie fra Danmarks største beautyblog

Katja og Helene anmelder produkter, forholder sig til beauty-trends og tager sejlivede myter om hudpleje under kærlig behandling på bloggen Pudderdåserne. De to kvinder går videnskabeligt og kritisk til værks, så de kan anbefale de bedste produkter til deres mange læsere. Med afsæt i egne erfaringer samt kliniske forsøg har de skabt en populær hudplejeserie i eget navn. Linjen af produkter er kendetegnet ved kun at indeholde aktive ingredienser med dokumenteret effekt, så du får præcis, hvad produkterne lover. Det samme gør sig gældende for Pudderdåsernes udvalg af solcreme. I sortimentet finder du både solbeskyttelse til ansigtet, læberne og kroppen. 


Hvorfor bruge solcreme?

I Danmark elsker i at nyde solen, når den endelig titter frem i foråret og over sommeren. Solen er også livsvigtig, og det er sundt for os bl.a. at få D-vitamin. Desværre er mange danskere dårlige til at passe ordentlig på sig selv og deres hud, når det kommer til solens stråler. Din hud kan nemlig få solskader af strålerne, hvilket kan føre til pigmentforandringer, ubehagelige forbrændinger, tidligere rynker og nogle tilfælde endda hudkræft. Det er altså vigtigt, at du tager dit valg solcreme og SPF seriøst, så du ikke skader din hud.

Benytter du kemisk peeling som eksempelvis Pudderdåsernes populære T-zone Peeling, er det også en god idé at benytte solcreme. Denne form for eksfoliering kan nemlig efterlade din hud efter sårbar overfor solens stråler, hvilket kan føre til grimme forandringer. Benyt derfor altid en god SPF, hvis du bruger peeling i ansigtet eller på kroppen. 


Pudderdåserne Solcreme - bliv klogere på produkterne her!

Der findes et hav af forskellige cremer, sprays, gels og salver med SPF i, og det kan være lidt af en jungle at finde den rette. Pudderdåserne har valgt at skabe produkter uden parfume eller andre stoffer, der kan have en irriterende effekt på huden.

Pudderdåserne sololie SPF30

Den silkebløde sololie til kroppen er nem at anvende og efterlade din hud glat og smuk. Indholdet af kun 8 ingredienser gør den til et nemt valg, da alle ingredienser er valg af praktiske årsager. De kemiske og miljøvenlige solfiltre er bredspektret, så du både er beskyttet mod UBV- og UVA stråling. En anden fordel er, at filtrene er bionedbrydelige, så du ikke skader koralrevet.

Pudderdåserne Læbesavle SPF 30

Dine læber er særligt udsatte under solens varme stråler, så de kræver både opmærksomhed og pleje. De mineralske solfiltre beskytter 
mod UV-stråling, mens panthenol, sheasmør og lanolin samt bivoks både beskytter, reparere og blødgører dine læber. SPF30 sørger for en god beskyttelse, så du undgår tørre og sprukne læber. 

Alt i én Beskyttelse SPF40

Den fantastiske dagcreme fra Pudderdåserne er tilsat en let kulør, der giver din hud en skøn glød. De 100% mineralske solfiltre beskytter 
effektivt, mens C-vitamin og hyaluronsyre plejer og passer din hud. Dagcremen er til alle hudtyper, men har du problemer med tør hud, anbefales det, at du benytter serum eller olie under. 


Køb Pudderdåserne hos Med24.dk

Vi forhandler et stort udvalg af Pudderdåsernes flotte og populære produkter, herunder de populære peelings, serummer og meget mere. Vil du gerne læse mere om det danske brand eller se alle de fantastiske og effektive produkter?

link til pudderdåsernes produkter

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.