Protex glidecreme – til større nydelse og mindre ubehag

Protex glidecreme – til større nydelse og mindre ubehag

De forskellige varianter af Protex glidecreme kan – som mange andre glidecremer, være med til at mindske ubehaget ved tørhed, gnidningsmodstand eller andre gener i forbindelse med samleje. Glidecreme har nemlig både en direkte fugtende effekt, og det kan også give en kraftigere nydelse hos mange.

Blandt Protex’ varianter af glidecreme finder du både vandbaserede og silikonebaserede glidecremer, der har hver deres række af fordele. Alt efter hvad dit behov er, kan du finde en god og effektiv glidecreme i udvalget. 


Vandbaseret glidecreme

Protex vandbaseret glidecreme er den mest populære glidecreme blandt Protex’ produkter, og dette er ikke uden grund. Den vandbaserede glidecreme kan let vaskes af med vand og efterlader ikke umulige pletter eller lugt. Hvis du bruger kondom, er en vandbaseret glidecreme et godt valg, da en silikone- eller oliebaseret glidecreme kan ødelægge kondomet.

Den vandbaserede glidecreme fra Protex findes i to størrelser: 100 ml og 200 ml, og på grund af den vandbaserede formel, kan det være nødvendigt at tilføre glidecreme undervejs, hvis glidecremen fordamper eller absorberes af huden.

Jonas har givet Protex Vandbaseret Glidecreme 5 stjerner og skriver blandt andet: “SUPER lækker glidecreme. Rigtig god konsistens” 


Glidemiddel med smag

En anden vandbaseret variant af Protex’ glidecremer er Protex Vandbaseret Glidecreme m. jordbær smag, der har samme funktion som Protex Vandbaseret Glidecreme. Denne glidecreme har desuden smag og duft af jordbær, som kan være et frisk pust i sengen.

Glidecremen er neutral i farven, og kan ligeså nemt som den almindelige vandbaserede glidecreme vaskes af overflader og tekstil. Glidecremen er desuden fremstillet af fødevarekvalitetsingredienser, og egner sig altså fint til indtagelse. 


Silikonebaseret glidecreme

Protex silikonebaseret glidecreme med pumpe er en anden type glidecreme, der i stedet for vand er baseret på silikone. Denne glidecreme bliver ikke absorberet eller fordamper, så den har en langtidsholdbar effekt. Glidecremen er super blød og samtidig skånsom overfor underlivet, og så har den en fantastisk glideevne.

Glidecremen kommer i en smart indpakning med en indbygget pumpe, som gør doseringen og brugen af cremen simpel og let. Den silikonebaserede glidecreme kan desuden vaskes af med sæbe og vand. 


Stimulating gel

Som en variation af glidecreme kan du vælge Protex Stimulating Orgasmic Gel, der både fugter, har god glideevne og bidrager lidt ekstra til følsomheden af klitoris. Denne gel kan altså være med til at give en mere intens oplevelse under sex, og den reducerer ubehagelig friktion i forbindelse med tørhed. 


Køb Protex glidecreme hos Med24.dk

Glidecreme fra Protex kan give en forbedret oplevelse, og det kan nemt afhjælpe problemer med tørre slimhinder. Hos Med24.dk kan du finde Protex’ glidecreme til skarpe priser, og så har vi hurtig og diskret levering. Du kan her se vores store udvalg af glidecreme, og under kategorien kan du blive klogere på de forskellige typer af glidecreme. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.