Poo-Pourri

Læs mere om Poo Pourri og deres innovative toiletsprays her!

4 Produkt(er)

Historien om Poo Pourri

Historien om Poo-Pourri kan føres tilbage til år 2006. Her oplevede stifteren Suzy Batiz ved et middagsselskab, at det eneste toilet i hjemmet pludselig var omringet af uønsket lugt. I denne situation oplevede Suzy Batiz et helt almindeligt problem, som de fleste døjer med af og til. Alle går på toilettet, men det kommer også til at lugte. Batiz ønskede at finde en god og holdbar løsning til lige netop dette problem. Efter 9 måneders søgning, test og en masse toiletbesøg, havde hun endelig fundet løsningen! En innovativ Poo Pourri spray, der kan fange badeværelseslugt under vandoverfladen.

Undgår du toiletbesøg?

Mange synes, det kan være direkte pinligt at skulle gå på toilettet, især hvis man befinder sig i offentligheden eller blandt andre mennesker. Dette fører til, at nogen holder sig, til de er hjemme igen på deres eget, trygge badeværelse. Det kan dog være yderst ubehageligt at holde sig, samtidig med det også er usundt for kroppen ikke at gå på toilettet, når man trænger. I værste tilfælde kan det føre til kronisk forstoppelse, som i værste fald skal opereres væk. Inden det når så vidt, påvirkes kroppen allerede to timer efter, hvis du holder din afføring inde. Tarmens lukkemuskler sættes på overarbejde, hvilket kan give mavesmerter og –kramper. Efter seks timer kan du måske ikke længere mærke, at din tarm er overfyldt, dette skyldes, at tarmen vænner sig til, at der er for lidt plads. I stedet forsøger tarmen selv at absorbere afføringen. Efter 12 timer vil du kunne mærke din forstoppelse, hvis du ikke allerede har mærket det. Maven bliver hård og udspilet, og du vil kunne risikere at afføringen kommer ufrivilligt, inden du når ud på toilettet.

Hele dette scenarie kan du uden problemer undgå med den innovative Poo Pourri toilet spray. Den smarte Poo Pourri spray kan tages med i håndtasken, så du uden bekymring om uønskede lugte kan gå på toilettet lige meget, hvor du befinder dig! Poo Pourri toilet spray er lavet af naturlige, æteriske olier, som spreder en skøn duft i rummet, samtidig med uønskede lugte forhindres i at komme til overfladen og sprede sig.

Poo Pourri spray

Toiletsprayen fra Poo Pourri er uden tilsat alkohol, parabener, syntetisk fremstillet dufte og er 100% vegansk. Sprayen anvendes inden, du sætter dig på toilettet, så lugten indkapsles under vandet i stedet for at stige op til overfladen, hvorfra den kan brede sig ud i rummet. Følg disse simple steps for at undgå uønskede lugte:

  1. Spray direkte ned i toilettet
  2. Sæt dig på toilettet og gør, hvad du skal
  3. Skyl godt ud i toilettet, når du er færdig
  4. Nyd den skønne duft fra toiletsprayen

Hos Med24.dk har vi et bredt udvalg af de velduftende Poo Pourri Before You Go toiletsprays. Sortimentet består blandt andet af Poo Pourri toilet spray original citrus samt Poo-Pourri Royal Flush. Poo-Pourri kommer i et vælg af forskellige dufte, så du kan finde lige netop den, du bedst kan lide!


Hos Med24.dk kan du købe Poo Pourri toilet spray og undgå uønsket lugt i forbindelse med dit toiletbesøg. Køb allerede i dag med hurtig levering og fri fragt fra 349 kr.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.