Idun Rejse Kabukibørste

Idun Rejse Kabukibørste
Se alle produkter fra IDUN Minerals & IDUN Minerals Makeup
Varenummer: 19871

Idun Rejse Kabukibørste har et indbygget metaletui, så du sikkert og nemt kan tage den med på farten.En Kabuki børste er meget velegnet til påføring og/eller blanding af mineral foundation, løst pudder og bronzer. Man kan med en Kabuki børste let og nemt buffe foundation ind i huden, så foundationen bliver hvor den skal.

Den specielt fremstillede afrundede form og kvaliteten af den tætte og bløde børste gør at pudderet findeles og opfanges godt af børsten, og pudderet fordeles jævnt og fint.

De faste og bløde hår er skånsomme mod ansigtet og lader pudderet smelte sammen med huden. Man får en perfekt dækning og en naturligt jævn hud.


Idun Minerals makeupbørster er fremstillet af syntetisk taklon, hvis egenskaber ligner naturhår. Forskellen fra naturhår er hovedsagelig at taklonbørster er blødere, ikke allergifremkaldende og at de ikke fælder.
Naturlige børster kan, i modsætning til taklon børster, forårsage udslæt, hvis man har følsom hud.

Børsten rengøres med IDUN Brush cleaner.


Indhold: 1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?