Multi Gyn FloraPlus - 5x5 ml.

Multi Gyn FloraPlus
Se alle produkter fra Multi Gyn
Varenummer: 7246

Multi-Gyn FloraPlus - 5 x endosistuber á 5 ml.

Multi-Gyn FloraPlus er et middel som sørger for vaginal ligevægt ved at undertrykke skadelige mikroorganismer og fremme den nyttige laktobasil/ mælkesyrebakterie-flora.

Multi-Gyn FloraPlus anvendes til behandling af skedesvamp hvor symptomerne er meget kløe og svie og rødmen ved skedeåbningen. Svamp i skeden skyldes gærsvampen candida albicans, som lever naturligt i skeden. Ubehaget opstår når vækstbetingelserne for candida øges .Det kan ske efter behandling med anti-biotika,ved sukkersyge,når man indtager medicin der svækker immunforsvaret eller på grund af hormonelle forandringer f. eks. under graviditet.

Mælkesyrebakterier findes i skeden og er med til at opretholde det sure miljø. Når vækstbetingelser for  candida øges opstår ubalance i vaginal floraen er der risiko for svamp i skeden.

Multi-Gyn FloraPlus virker ved såkaldt prebiotisk stimulering af kvindens egne mælkesyrebakterier, idet produktet indeholder ingredienser som er næring for kvindens mælkesyrebakterier.

Multi-Gyn FloraPlus er en flydende creme og appliceres i skeden ved hjælp af små engangstuber med applikator.
Indgår i kategorierne
Mod infektioner

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.